nu am vrut sa spun ca se poate . inca un exemplu contorul de energie electrica - toata lumea stie cum arata da ? toata lumea stie cum se regleaza consumul nu ! este un contor pe post de talon se conecteaza 10-15 contoare pe aceeasi sursa de anergie si pe acelasi cinsumator si se lasa 24 ore pentru consum . ele au in partea dreapta cum te uiti la el un fel de sipozitiv cu doua jurubele pe + si - care cred ca dau reglajul dupa talon . am o colega care a lucrat la petrom la statie si au facut restructurari si a plecat cu ordonanta si dupa ce am vazut topicu am intrebat-o a ras cu subinteles si a pomenit ceva de densitatea benzinei care la caldura are o densitate iar la rece o alta si aici se regleaza pompa . cu alte cuvinte tot ce este construit de mana omului are si dispozitiv de plus sau minus pentru eventualele reglaje - problema este cine are accesul la reglaje si o face de capul lui sau cu acordul patronului .
Cine stie daca se poate sa fii furat la pompa de benzina
Collapse
X
-
Concluzie: deci care este ele pompele de benzina din romania se poate manari asta am inteles din ce ai vrut sa zici ca nu se poate manari sau se poate sau nu se poate depinde de robinetul ala de reglaj care are doua jurubele de reglaj + si - care daca dai de ele .... e nasol tare! )
... cat despre baietii aia dati afara: merita daca fura si o fac de capul lor fara acordul patron!
"Nu pot sa cant in tiganeste ca sa bucur toti romanii ....!"
Comment
-
parerea mea e ca se fura dar nu la toate pompele.de exemplu am bagat full in bucuresti la lukoil de 160 lei si am mai bagat la husi inca de 100 lei adica am parcurs in jur de 800 km dus intors si am si ramas cu 10 15 kg.al doilea drum lam facut iara la 2 zile dar am incarcat la petrom dar am mers numai 650 km si am bagat de 300 lei .la petrom de la iesirea din barlad spre vaslui fura de rupe si la petrom de la intrarea in barlad care fura si la alimente o cola 2 cornuri si un chips 35 lei) .si ex pot continua
Comment
-
toate pompele au un reglaj , seful de tura si de statie are posibilitatea de a regla o pompa, din motive necunoscute pe o pompa o gaseste "dracii" si in timpul functionari da rateuri .sunt doua manevre de facut fie se inchide pompa cica nu functioneaza din motive tehnice ( poate a-ti vazut pompe cu afis de hartie cu defect ) sau nu mai au benzina pe pompa respectiva, dar rezervorul de benzina din pamant este unul si acelasi pentru un anume tip de combustibil . tote statiile peco din tara au un vas etalon pentru probe - intrebare intrebatoare : de ce nu suntem lasati sa luam benzina in recipiente de plastic albe gen bidoane de apa de 5 litri ci numai in canistre de tabla in care nu se poate observa cu usurinta gradul de umplere " afara-i vopsit gardu si-nauntru leopardu" . ex . tirurile prinse sau nu la furat de benzina pe camp care dupa aceea era bagata in peco la pompa acea benzina are alta densitate fata de cea normala aia este industriala si pompele trebuiesc reglate pentru ca altfel in loc de un plin bagai un plin jumate pe jos ......... . de ce la unele statii curg 10 litri in 5 sec iar la altele in 10-12 sec ....
scuze pentru dublu
cei ce au gpl stiu foarte bine cu un plin faci 450 km uneori si tot uneori faci 380 km cu gpl de la aceleasi stati din care incarci constant sau unori merge brici iar uneori te rogi de ea sa mearga .
Comment
Comment