Buton Impuls Geamuri Electrice Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buton Impuls Geamuri Electrice Ph2

stie cineva daca se gasesc butoane impuls pentru geamuri electrice pentru Ph2? unde se gasesc si cam pe la ce preturi.

nimeni nu are aceasta informatie?????????
    Last edited by petrutzmarian; 13 May 2009, 21:25. Reason: Automerged Doublepost

si pe mine m-ar interesa acest lucru, macar pentru geamul din stanga, poate ne ajuta cineva cu detalii sau chiar buton (butoane)

Comment

s-a mai discutat problema asta pe forum acum ceva timp, si din cate imi aduc aminte nu s-au pus butoane cu impuls pe ph2. sper sa nu gresesc. totodata imi aduc aminte ca era cineva care zicea ca avea buton cu impuls doar pe unul din geamuri. daca aveti rabdare cautati prin topic pe la sectiunea asta si s-ar putea sa gasiti raspunsul
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by petrutzmarian View Post
        stie cineva daca se gasesc butoane impuls pentru geamuri electrice pentru Ph2? unde se gasesc si cam pe la ce preturi.

nimeni nu are aceasta informatie?????????
        daca vrei sa cumperi module cu impuls pentru geamuri electrice de logan ph2 am eu de vanzare. 75lei/bucata.daca te intereseaza trimite pm

Comment

poze ceva sa le vedem?

Comment

Nu stiu daca postez bine.Stie cineva cat costa butoanele pentru geamuri electrice pt ph2 si de unde as putea cumpara?Pentru ca am gasit instalatie de geamuri electrice dar fara butoane(am un ambiance deci fara geamuri electrice)

Comment

pe min e ma intereseaza 2 buc de butoane cu impuls pentru ph2 un mail pe tudormadalin@gmail.com va rog

Comment

din cate stiu eu, la PH2 nu se mai pun butoane cu impuls din fabrica. exista un modul care se conecteaza intre buton si cablurile masinii. e "plug&play", e foarte simplu de conectat.
                eu am gasit acum un an niste module cu impuls la userul vasilica din pitesti, facute de el care merg si acum foarte bine.
                Stock is boring...
                My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google