Ornament pentru esapament

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ocoliti ornamentele care au o parte ce intra pe teava de esapament. Eu am avut asa ceva si l-am dat jos deoarece pur si simplu sugruma evacuarea. Fiti atenti sa va luati ceva care se pune doar peste teava si cand vine vorba de prinderi sa ma anuntati si pe mine ca am un ornament frumos si mare pe care nu pot sa il prin ca lumea pentru ca e prea greu si i s-a si rupt o piulita de fixare. Ma gandesc la un colier ceva...
    PS: La cumparaturi de asa ceva mereu sa ai un magnet la tine, ajuta mult
    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Salut. Eu mi-am pus ornament cu leduri.
      Attached Files
      Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Originally posted by cattalin81 View Post
        Ocoliti ornamentele care au o parte ce intra pe teava de esapament. Eu am avut asa ceva si l-am dat jos deoarece pur si simplu sugruma evacuarea. Fiti atenti sa va luati ceva care se pune doar peste teava si cand vine vorba de prinderi sa ma anuntati si pe mine ca am un ornament frumos si mare pe care nu pot sa il prin ca lumea pentru ca e prea greu si i s-a si rupt o piulita de fixare. Ma gandesc la un colier ceva...
        PS: La cumparaturi de asa ceva mereu sa ai un magnet la tine, ajuta mult
        io am un ornament cu o sita care intra pe teava de esapament si aici in cap un X care leaga sita.??? asta sugruma evacuarea ? si daca da e ceva grav?MS
        sigpic

Comment

eu am ornamentul celor de DACIA pus pe masina, si il am de 1 an si jumatate...n-are absolut nicio problema...atat ca se innegreste pe interior, ca de, este un dCi

Comment

Trebuie sa fie de inox complet ca sa nu rugineasca pana si alea cromate ruginesc. se gasesc si in vitan dar sunt mai scumpe cu 2-3 sute eu am dat 75 ron pe al meu nare pic da rugina sau pete are 7-8 luni
            : Sofer5: : Surf:

Comment

Trebuie sa fie de inox complet ca sa nu rugineasca pana si alea cromate ruginesc. se gasesc si in vitan dar sunt mai scumpe cu 2-3 sute eu am dat 75 ron pe al meu nare pic da rugina sau pete are 7-8 luni
              : Sofer5: : Surf:

Comment

eu am luat unu din comert si dupa 4 luni incepe sa rugineasca...

Comment

Originally posted by Razvan_DUB View Post
                  eu am ornamentul celor de DACIA pus pe masina, si il am de 1 an si jumatate...n-are absolut nicio problema...atat ca se innegreste pe interior, ca de, este un dCi
                  si al meu s-a innegrit cred ca toate se fac asa dupa un timp
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Ala original, de la dacia, e din inox si nu rugineste. L-am probat si cu magnetul si e clar de calitate. Ma enerveaza totusi ca nu e putintel mai gros, sa acopere gaura din bara mai bine.

Comment

Originally posted by iuli81 View Post
                      Ala original, de la dacia, e din inox si nu rugineste. L-am probat si cu magnetul si e clar de calitate. Ma enerveaza totusi ca nu e putintel mai gros, sa acopere gaura din bara mai bine.
                      eu zis sa nu il iei de la dacia te duci la un targ sau ceva ce aveti voi peacolo cauti unul mai grosut din inox (din inox sunt alea pe care scrie banalul YED RACING) . chiar daca costa 80 ron mai negociezi cu omu si ti'l lasa la 60... si de aia 20 ii faci si o bucsa din bronz cu filete in parti pui suruburi si il montezi calumea ... ai scapat cu 80 de ron dar macar nu mai ai gauroiul ala acolo si teava aia care seamana a furtun... spor la cumparaturi

Comment

E bine cum zici tu Silviu dar deja il am de vreo luna. Noroc ca nu am dat banii pe el, l-am primit.

Comment

eu mi-am luat unu pt logan cu 16 lei de vreo 2 luni deja incepe sa rugineasca ;)) in interior ..
                          Its just a car ...

Comment

"si de aia 20 ii faci si o bucsa din bronz cu filete in parti pui suruburi si il montezi calumea"

@ silviu : cum adica? la ce te referi ai ceva o poza??

si eu am tot o panarma din targ care bineinteles ca a inceput sa rugineasca
                            0.9 tce SL plus

Comment

@ iooon_cug : pai alea din inox au teava mai larga decat teava la toba si asta e singura modalitate sa o prinzi mai calumea sa nu zdrangane si sa nu o pierzi pe drum !! si trebuie sa te duci la un strungar bun sa iti ia cotele bine... si bucsa sa nu o faci in fier ca nu o mai scoti dupa un an...
                              UITE POZELE .. sper sa iti fie de ajutor
                              Attached Files

Comment

Originally posted by fascu_ady View Post
                                eu am schimbat toba finala si am rezolvat mai rpde problema, atat de aspect cat si de sound...;) am atasat si o poza
                                de unde ai facut rost de toba?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google