Ornament pentru esapament

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by kristikapa View Post
    Salut. Eu mi-am pus ornament cu leduri.
    sal...de unde ai cumparat ornamentul cu leduri?...se gaseste pe net?

Comment

ornamentul ala original de dacia cum se prinde ? se sudeaza sau se prinde cu colier si/sau surub ? ma refer la cum ti-l prind cei de la reprezentanta si nu cum il prinzi tu la ceva atelier
      asta e foarte important ... pentru drumuri cu probleme....
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Originally posted by dorutz View Post
        io am un ornament cu o sita care intra pe teava de esapament si aici in cap un X care leaga sita.??? asta sugruma evacuarea ? si daca da e ceva grav?MS
        Era buna o poza,oricum eu cred ca nimic n-ar trebui sa acopere teava de esapament.Am vazut unele ornamente de toba cu lumini care acopera complet evacuarea,avand doar o taietura in partea de jos a ornamentului pe unde ies gazele.
        ...TOTAL NEINSPIRAT...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by bubu_vasile View Post
          ornamentul ala original de dacia cum se prinde ? se sudeaza sau se prinde cu colier si/sau surub ? ma refer la cum ti-l prind cei de la reprezentanta si nu cum il prinzi tu la ceva atelier
          asta e foarte important ... pentru drumuri cu probleme....
          Se prinde cu surub, si se potriveste la fix. E practic cand teava de esapament. Mi-am luat azi si am dat cu o porcarie de pasta sa nu prinda aer si la 3500-4000 rpm se aude un pic diferit
          zoom-zoom

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
            eu am luat unu din comert si dupa 4 luni incepe sa rugineasca...
            Exista spray cu vopsea cronata pentru retus. Vre-o 15 lei in hipermarket.

Comment

Si la cererea lui D-FENS : stucul meu de esapament suiera dupa 3000 de ture

DSC02864.JPG

DSC02863.JPG
              sigpic

Comment

eu am luat unul din comert cu 18 lei cred ca nu e din inox, dar e destul de greu,sper sa nu se rupa teava la toba. Am mai si taiat vreo 10 cm din teava ,nu imi placea cum arata,sper sa nu observa aia de la cand merg la revizie...
                niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

nu se rupe stai linistit . EAm avut alta mai grea ca asta si nu s-a intamplat nimik
                  sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                    Si la cererea lui D-FENS : stucul meu de esapament suiera dupa 3000 de ture

[ATTACH]12781[/ATTACH]

[ATTACH]12782[/ATTACH]
                    un singur cuvant am in minte la vederea acestor poze: hidos
                    ia flexu si lara-l cum era)

Comment

hidos din cauza pozelor... nici mie nu imi plac pozele dar in realitate nu se vede rau deloc......dupa 3000 rot/min incepe si suiera
                      sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                        cu 1.5 mil iti dau eu toba mea din inox...si urla...nu e doar ornament )
                        Mai e valabila oferta ? urla si pe un 15.dCI ?
                        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

am dat-o demult ) .Abia urla la mine pe masina,pe diesel scotea fum cred si atat
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Hmm..sa vad,cand mai vin pe la timisoara la intalnire sper sa fie si buzz sa vad cum se aude , eu am dat ornamentu care il aveam jos era deja tot ruginit saracu si suruburile alea cu care era prins bateau in prelungirile puse
                            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Intreb si aici ca am mai postat aiurea in alata parte ..... Cine are ornamentul de mai mult timp ca mi se pare ca toba e prinsa f prost intr-o singura parte, de la vibratii nu ne riscam sa se rupa prinderea aia de cauciuc din cazua greutatii in plus a ornamentului. Si eu am ornament de 12 ron cromat , a inceput bineinteles sa rugineasca.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

E bine ori un ornament mai patrat ca sa respecte forma masinii, ori unul rotund dar care sa inchida cat mai mult decuparea din spoiler (unu cu adaptor), restul sunt un pic chiciuri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google