Originally posted by kristikapa
View Post
Ornament pentru esapament
Collapse
X
-
ornamentul ala original de dacia cum se prinde ? se sudeaza sau se prinde cu colier si/sau surub ? ma refer la cum ti-l prind cei de la reprezentanta si nu cum il prinzi tu la ceva atelier
asta e foarte important ... pentru drumuri cu probleme....Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by dorutz View Postio am un ornament cu o sita care intra pe teava de esapament si aici in cap un X care leaga sita.??? asta sugruma evacuarea ? si daca da e ceva grav?MS
...TOTAL NEINSPIRAT...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Postornamentul ala original de dacia cum se prinde ? se sudeaza sau se prinde cu colier si/sau surub ? ma refer la cum ti-l prind cei de la reprezentanta si nu cum il prinzi tu la ceva atelier
asta e foarte important ... pentru drumuri cu probleme....
Comment
-
Si la cererea lui D-FENS : stucul meu de esapament suiera dupa 3000 de ture
DSC02864.JPG
DSC02863.JPGsigpic
Comment
-
eu am luat unul din comert cu 18 lei cred ca nu e din inox, dar e destul de greu,sper sa nu se rupa teava la toba. Am mai si taiat vreo 10 cm din teava ,nu imi placea cum arata,sper sa nu observa aia de la cand merg la revizie...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postcu 1.5 mil iti dau eu toba mea din inox...si urla...nu e doar ornament )Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
am dat-o demult ) .Abia urla la mine pe masina,pe diesel scotea fum cred si atatPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Hmm..sa vad,cand mai vin pe la timisoara la intalnire sper sa fie si buzz sa vad cum se aude , eu am dat ornamentu care il aveam jos era deja tot ruginit saracu si suruburile alea cu care era prins bateau in prelungirile puseBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Intreb si aici ca am mai postat aiurea in alata parte ..... Cine are ornamentul de mai mult timp ca mi se pare ca toba e prinsa f prost intr-o singura parte, de la vibratii nu ne riscam sa se rupa prinderea aia de cauciuc din cazua greutatii in plus a ornamentului. Si eu am ornament de 12 ron cromat , a inceput bineinteles sa rugineasca.Attached Filessigpic
Comment
Comment