Eu am ornamentul complet din inox inclusiv suruburile de prindere.Nu mai dati bani pe prosti cromate, din cauza stratului mic de crom acestea ruginesc imediat.Am un suport din inox inclusiv suruburile de prindere pe care un amic de al meu nu-l mai vrea si sunt nevoit sa-l dau, la pretul de 40 ron (modelul nu este cel care se gaseste in magazine). Cei interesati imi pot scrie un mesaj privat.
Ornament pentru esapament
Collapse
X
-
Am si eu o intrebare vreau sami skimb si eu toba finala.... si am pe cineva si mio face cu 60 ron da trebuie sami mai iau si un cap de inox sa mil sudeze tot el .... toata treaba asta ma duce cam pe la 100ron . E mult e putin??? Si bineinteles ca o sa huruie .ABS+ 1.6
Comment
-
Am gasit si eu ornament din inox la 40Ron,si am modificat un pic sistemul de prindere,am pus un colier.Cam asa arata noaptea.passion 1.5 DCi
Comment
-
Eu am ala original de la dacia si ii meserie in sensu ca nu rugineste , cand iti spala baieti masina ii pui sa insiste umpic si il face ca nou si schimba aspectul , oricum in bine fata de teava de la masina de carnati cum arata din fabrica , esti super bun , pretu nu il mai stiu exact ca la-m cand mi-a venit masina cu presurile , cotiera
salutari din timisoaraMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by cattalin81 View PostOcoliti ornamentele care au o parte ce intra pe teava de esapament. Eu am avut asa ceva si l-am dat jos deoarece pur si simplu sugruma evacuarea. Fiti atenti sa va luati ceva care se pune doar peste teava si cand vine vorba de prinderi sa ma anuntati si pe mine ca am un ornament frumos si mare pe care nu pot sa il prin ca lumea pentru ca e prea greu si i s-a si rupt o piulita de fixare. Ma gandesc la un colier ceva...
PS: La cumparaturi de asa ceva mereu sa ai un magnet la tine, ajuta mult
va astept parerile.
Comment
-
Comment