Am vazut ca cei de la Dacia au un ornament destul de misto pt esapament. Il are cineva? E ok? In Vitan il gasesc mai ieftin? Stiti cat costa?
Ornament pentru esapament
Collapse
X
-
Nu stiu cat e cel de la Dacia, dar daca e acelasi model care vine pe echiparea Easy,mai bine te lipsesti si-ti iei ceva din targ, mai mare si mai frumos. Eu mi-m luat unul la 30 Ron dar am diesel si nu prea tine(s-a inegrit destul de tare si cred ca in scurt timp o sa se manance). Iti poti lua unul pe la vreo 50 de ron de la Borla care rezista mult mai mult si arata mai bineMX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Ornamentul de la Dacia e din inox, deci nu rugineste.
Costa 15 euro fara TVA.
Comment
-
Originally posted by iulian_visVad ca nu ne raspunde nimeni desi prin poze multi au acel ornament
inoxul nu atrage magnetul
eu am luat ornamentul de la pilot si am dat 90 ron dar am luat si toba sport si am mai pus )"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by andreiOrnamentul de la Dacia e din inox, deci nu rugineste.
Costa 15 euro fara TVA.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by iulian_visTare faza cu magnetul. Merci fain baieti, voi tine cont de sfaturile voastra. Sa vina masina noua si repede ii pun ornamentul pentru ca imi place cum umplr gaura aia naspa din spate .Last edited by andrei; 17 October 2007, 22:42."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
eu am schimbat toba finala si am rezolvat mai rpde problema, atat de aspect cat si de sound...;) am atasat si o pozaAttached Files
Comment
Comment