Pot Monta Singur Geamuri Electrice Fata???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pot Monta Singur Geamuri Electrice Fata???

Am un Ambiance 2005 si pt ca Loganul se vinde greu m-am decis sa nu-l dau (de pomana) ci sa-l imbunatatesc... geamuri, oglinzi electrice... AC...
    Primul pas l-am facut deja, am achizitional de la dezmembrari contra sumei de 400 lei macaralele+motorase, butoanele, firele si chiar fetele de usi. Problema e ca.... din comoditate probabil, firele care vin de la macara, inchidere, oglinzi au fost taiate la iesirea din usa, unde-i acel burduf de protectie. Ce ma nedumereste e ca... din cele doua mufe in care vin butoanele, C3 si C6 ies 7 , respectiv 5 fire. Iar acum mi-e teama sa nu gresesc cand voi innadi firele din usi cu cele care vin la mufele pt butoane. Mai ales ca macaralele provin de la masini diferite iar firele de la cele doua macarale au culori diferite. Intrebarea mea e de unde pot lua schema electrica cu toate firele si contactele respective. Ideea e ca as vrea sa fac singur toata operatia respectiva tocmai pt ca, cu banii pe care i-as da la electrician sa-mi cumpar si oglinzile electrice. Nu cred ca poate fi atat de complicat, am extras din manual schema cu montarea-demontarea macaralelor ca sa nu mai spun ca fetele de usi, bordul, scaunele, mocheta le-am mai demontat de pe masina chiar inainte de a posta Cristi acele tutoriale atat de utile, deci sunt oarecum familiarizat cu demontarea amanuntita a saracului Loganel. Problema e ca, repet, n-am gasit o schema cu firele, cu toate cablajele care vin la consola centrala. Daca ma poate ajuta cineva....

in manualul de service gasesti la final si schemele electrice, in functie de versiunile de echipare. pe schema firele sunt trecute dupa culoare (in franceza). de montat oglinzi electrice, hai ca merge, dar sa pui a/c te costa mai mult decat ce iei in plus pe masina cu a/c fata de cum o ai acum. bine, daca n-ai de lucru si vrei sa dai jos motorul, sa tragi cabluri, senzori...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

vino pina la Galati si se rezolva totul saptamana viitoare sunt liber

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google