Zdranga Zdranga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zdranga Zdranga

mergeam azi fara casetofon...rar se intampla asa ceva...la un semafor stateam si-mi cautam perna sa trag un pui de somn si ce aud...zdranganeli...parca zdranganea toata masina...in fine plec de pe loc zdranganeli la greu, in viraje zdranganeli la greu, iar la denivelari aveam impresia ca-mi cade tabla
    nu-mi dau seama de unde vin zdranganelile iar in al 2-lea rand..."asa face toate" sau a innebunit a mea?

un nou model LOGAN ZDRANGA?era de mult lansat modelul asta.sa fie de la scut...
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

E posibil sa "zdrangane" usile. Se uzeaza foarte repede bucsile de plastic de la inchizatori.
      Logan am platit Logan avem
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

eu am spalat odata tigaia si incepuse sa scartaie si sa zdrongane usile sau vezi poate ai ceva prin portbagaj.eu aveam o surubelnita in locasul rotii de rezerva si facea ca dracu lucru care ma facut sa ma gindesc ca e naspa dacia dar cand am cautat de unde vine fenomenu am realizat ca era de la amarata aia de surubelnita.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

inteleg ca-i logan...da da-o dreq parca urat mai zdragane

Comment

Zdrangane? Nu-mi pot imagina cam ce vrei tu sa spui, ca zdrangane ca simti ca-ti cad tablele.
            Esti sigur ca nu ti-au facut prieteni farse sa-ti agate cuti de bere goale de bara din spate ?
            , sunt cu ochii pe voi !
            :thumbsup:

Comment

Si la mine zdranganea usa dreapta dar problema a fost remediata ieri la revizie de baiteii de la Roman. sarma care face legatura intre butonul de blocare a usilor si incuietoare era direct pe tabla usii si zdranganea, la fel era si cealalta sarma de face legatura intre clapa de deschidere a usii din interior si incuietoare. Deci o vizita in service daca mai e in garantie sau incearca sa identificii mai exact zona de unde vine zdranganeala.

Comment

nu stiu de ce am senzatia ca venea din dreapta...la un moment dat credeam ca zdrangane bordu

Comment

Verifica cuplele centurilor, bolturile usilor, scutul, capacul filtrul de aer, traseul de evacuare si daca nici una din aceste lucruri nu e de vina, mai posteaza o data.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google