nu vreau sa fac vreo prostie si de aceea va cer ajutorul.vreau sa scot acele de la ceasuri si nu pot.am tras de ele destul de tare dar nu vor sa iasa de nici o culoare...sper ca nu am zis nicio prostie...daca a mai facut-o cineva il rog sa imi zica si mie......ms mult
Cum Scot Acele De La "ceasuri"? Plz Help
Collapse
X
-
incearca sa tragi si sa rotesti in acelasi timp. duci acul la cap de cursa, si incepti sa tragi si sa rotesti usor. si o sa iasa.
ti-a facut cineva modificari la bord, ;umine ceva de gen? ca daca a dat cu marker pe piciorul acului....si nu a asteptat sa se usuce....o s aai o mica mare problema.
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Posttrage de ele...tare...dar nu inainte de a marca pe folie ...unde cade varful acului....ca sa nu le decalibrezi.
daca nu, permite-mi sa iti zic ca atunci cand nu te pricepi nu te baga.
poti sa recalibrezi acul linistit. e o pricedura care necesita mai multa rabdare.
nu pot s-o descriu in cuvinte, dar incerc.
tre sa pui bordul in modul de test. si sa urmaresti ca vitezometrul sa baleeze la fix urmatoarele valori: 50 - 90 - 130 . in functie de cum difera indicatia. ajustezi in modul urmator.
scoti bordul din test<iei contactul> si sa zicem ca arata 60 100 140. dai acul la capatul din stanga cum te uiti la el. si il rotesti cu mana usor spre stanga pana simti ca scapa si se blocheaza oarecum pe o poziti emai jos. pui iar bordul in modul de test si vezi cum sta treaba.
la turometru, acul baleeaza din 1000 in mie. procedura este similara.
nu invarti de ace cat bordul este in modul de test.
Comment
-
-
multumesc pentru sfaturi baieti...eu cred ca acul este foarte putin decalibrat nu 1000 cum zici mai sus..nu e nicio problema...m-am lipsit...eram doar curios :d ma gandeam si eu la treaba cu atele dar a trebuit sa plec si le-am montat la loc. oricum ms pentru ajutor. numai bine.Last edited by XSorynX; 22 May 2009, 20:14.
Comment
Comment