Help Pls! M-a Lasat Bateria!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Help Pls! M-a Lasat Bateria!

Va salut m-a lasat bateria, am un Logan 1.4 2005 si sunt al doilea proprietar. Daca nu ma insel din 2005 nu fost schimbata. Am gasit la un baiat o baterie noua de Santa Fe 12v 90A. Eu numai ma pot deplasa cu bateria pana in cartierul unde locuieste si daca ma duc s-o iau vreau sa ma duc la sigur sa nu o iau si sa nu mearga ca nu pot s-o mai returnez. Puteti sa-mi spuneti daca 12v cu 90Ah se potriveste la Dacia Logan 1.4 ? Multumesc anticipat
    PS. Apreciez mult munca depusa pentru a tine acest forum UP. BV

Pana acuma baterie de Santa Fe nu am mai auzit) Desigur, nu are de ce sa nu iti mearga.. amperajul ii bun, ideal ar fi pentru un diesel la amperajul respectiv.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

am un prieten care vinde baterii de 50 de amperi daca te intereseaza imi zici
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Singura problema este sa intre in locul destinat bateriei.

Comment

S-ar putea sa gresesc,dar nu stiu daca e bine sa pui bat.de 90 ah cand 50-60 ah ar fi sufienti.Poate cineva mai avizat iti va raspunde mai sigur.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si nici nu cred ca o sa fie incarcata de alternator ... la acel amperaj ...
            sigpicMy ride

Comment

La alternator ma gandeam si eu,dar nu eram sigur.
              Sa traiesti DeLuXe!

Comment

Nu are importanta ca alternatorul este mai mic, numai sa intre in locul destinat bateriei. Nici numele nu imi spune nimic.

Comment

imi pare rau m-am exprimat gresit tipul mi-a spus ca a folosit o baterie identica pe Santa Fe

Comment

Cumpara una de 12v 65Ah. Si nu te doare capul. De 90 Ah e prea mare.

Comment

90 Ah este capacitatea bateriei, adica ce energie poate stoca respectiv poate debita un curent de 90A la 12 V pe o perioada de 1 ora, sau 1 A pentru 90 de ore sau orice valoare pe care o vreti voi ca produsul: A x h = 90.
                      Singura conditie pentru a o putea monta pe Logan este sa incapa in locasul bateriei.

Comment

Cel mai bun lucru este sa te uiti cu atentie la vechea baterie si sa notezi ce scrie pe ea volti si amperi sa sa cumperi una la fel este foarte mare respectivul amperaj !

Comment

Adica cum e mare amperajul domnule Ohm?...

Comment

Pt benzinar nu cred ca e nevoie de amperajul asta.

Comment

Probabil se refera la dimensiuni, ca si mine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google