Cum Leg Contactorii?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aha...oricum legatura la alimentare o fac dupa ce montez cei doi contactori. deci nu ar fi cine stie ce...desi am zis ca nu mai pun contactori cand am belit-o cu lampa din torpedo, vad ca tot ma mananca sa ma bag pe instalatia electrica. sper sa nu mai am probleme

p.s. sa sti ca tot nu am reusit sa scot contactorul de la usa soferului...am rupt si un clips din ala din cate se observa acolo. si cauciucul sta cumva acolo, sper sa nu il pierd
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

cine ma poate ajuta cu doua mufe pentru contactori ?
      sigpic

Comment

parca renuntasei la cautat contactori

vezi ca avea user-ul zlate58. daca nu dai de el pe forum roaga-l pe valeriu sa te ajute
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am montat contactorii. a aparut sau era o problema la macaraua de la usa dreapta spate care face o mica galagie mai maricica atunci cand descui usa din cheie sau butonul de pe consola. nu stiu acolo ce sa ii mai fac.

cred ca se poate inchide.
          Attached Files

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google