Mi-am luat contactori pentru usile spate, insa nu vreau sa le leg in serie cu contactoarele de pe usile din fata. ma gandeam la lampa din portbagaj, insa nu stiu pe care cabluri sa ma agăţ. daca stie careva unde sa leg cele 2 fire la lampa din portbagaj il rog sa imi spuna unde, si daca are sa puna si o poza - doua.
Cum Leg Contactorii?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca te legi pe firele lampii din portbagaj arzi instantaneu UCH-ul(faci scurtcircuit intre plus si minus )
mai repede cauta cablurile de la contactorul care aprinde lampa din portbagaj (cum deschizi e in partea stanga sus pe langa bratul portbagajului), de alea 2 cabluri poti sa te legi fara sa se intample ceva nasol.Last edited by GFN; 22 May 2009, 23:32.Captain of the black pearl
-
Si eu vreau sa fac operatiunea asta, dar va intreb: In serie trebuie legate nu in paralel cu contactorii usilor din fata?sigpic
Comment
-
Aline, explica ce vrei sa faci ca rezultat si nu intreba unde sa te legi. Daca vrei sa te legi pe portbagaj, inseamna ca vrei sa ai lumina in portbagaj cand deschizi usile din spate.
Ce vrei tu sa aprinzi cand deschizi usile din spate, plafoniera din fata?
Vrei sa-ti mai montezi o plafoniera in spate?
Explica-ne si te ajutam!
Comment
-
Originally posted by detail View Post. Daca vrei sa te legi pe portbagaj, inseamna ca vrei sa ai lumina in portbagaj cand deschizi usile din spate.
Danielliviu are dreptate cel mai bine ar fi sa te legi direct la UCH pe pinul care trebuie dar varianta mai simpla ar fi cea cu legatul in paralel de contactoarele de la usile din fata lucru care nu dauneaza cu absolut nimic instalatiei electrice..Diferenta este ca la o masina cu echipare completa cand deschizi usile fata si ai pozitiile aprinse te avertizeaza sonor iar la usile spate nu.La tine daca te legi de contactoarele usilor fata o sa ai avertizare sonora si cand deschizi usile din spate.Captain of the black pearl
Comment
-
De preferat ar fi sa te legi direct la uch sau daca vrei sa o faci altfel iti recomand sa te legi de contactorul de la portbagaj si nu de contactorii din fata pentru a evita avertizarea sonora la deschiderea usilor din spate cand ai pozitiile aprinse.In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by giurisici fabian View PostDin cate stiu si am vazut plafoniera si lampa din portbagaj se aprind si se sting simultam la deschiderea oricarei usi sau a portbagajului si asta pentru ca sunt legate pe acelasi circuit la UCH conector PI pin A2 sunt 2 cabluri unul alb si unul gri.
Danielliviu are dreptate cel mai bine ar fi sa te legi direct la UCH pe pinul care trebuie dar varianta mai simpla ar fi cea cu legatul in paralel de contactoarele de la usile din fata lucru care nu dauneaza cu absolut nimic instalatiei electrice..Diferenta este ca la o masina cu echipare completa cand deschizi usile fata si ai pozitiile aprinse te avertizeaza sonor iar la usile spate nu.La tine daca te legi de contactoarele usilor fata o sa ai avertizare sonora si cand deschizi usile din spate.
Originally posted by danielliviu View PostMai bi e te legi la UCH direct, acolo unde trebuie sa fie de fapt. La pinul B30 mufa EHI.
Originally posted by valeriuciprian View Postalindrgn...pe unde tragi firele de la contactorul spate la firele din portbagaj?
Originally posted by detail View PostAline, explica ce vrei sa faci ca rezultat si nu intreba unde sa te legi. Daca vrei sa te legi pe portbagaj, inseamna ca vrei sa ai lumina in portbagaj cand deschizi usile din spate.
Ce vrei tu sa aprinzi cand deschizi usile din spate, plafoniera din fata?
Vrei sa-ti mai montezi o plafoniera in spate?
Explica-ne si te ajutam!
Originally posted by giurisici fabian View Postdaca te legi pe firele lampii din portbagaj arzi instantaneu UCH-ul(faci scurtcircuit intre plus si minus )
mai repede cauta cablurile de la contactorul care aprinde lampa din portbagaj (cum deschizi e in partea stanga sus pe langa bratul portbagajului), de alea 2 cabluri poti sa te legi fara sa se intample ceva nasol.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am zis ca nu vreau sa ma leg la usile din fata. asa ca o sa ma leg la portbagaj. saptamana viitoare intr-o zi in care sa nu ploua
acum am observat ca unul din contactorii care i-am luat joi din vitan are lipsa o clema.:| deci o sa se tina doar in 2 clemeDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment