If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu se trage de el asa pur si simplu....chiar ieri am schimbat si eu un bec.
Vezi ca are un fel de clema....cum sa zic eu...tre sa apesi pe el in partea de sus si cum il impingi dai de el intr-o parte sa iasa din locasul lui...dai arcul in jos scoti becul si gata.
Zi mersi, pe mine m-a orpit un agent de circulatie la 2 noaptea si mi-a zis ca nu merge faru, eu nu vazusem, noroc ca nu m-a pus sa-l schimb, ca intr-adevar dureaza 5 minute treaba, daca stii cum s-o faci ;) bafta
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Ca de obicei lucrurile simple sunt cele mai complicate. Am urmarit instructiunile de scoatere a becului la Loganul meu si m-am impotmolit la final, cand trebuie sa declipsez si sa scot clema care tine becul. Am muncit vreo jumatate de ora si am descoperit "jmecheria". Pentru cei care nu s-au descurcat de la inceput sa tina cont de urmatoarele: te postezi in fata masinii (nu pe lateral), evident, cu fata catre masina. Folosesti mana stanga (pentru farul din stanga, pentru cel din dreapta inca n-am experimentat) pe care o strecori intre baterie si masca metalica din fata. Cu degetul aratator sau mijlociu apesi pe partea superioara a clemei metalice (adica impingi catre tine) si o tragi usor catre stanga pana scapa de siguranta. Totul este de indemanare, merge usor, nu trebuie fortat nimic. Dupa ce a scapat clema, scoti becul, etc, etc. Succes!
Am o intrebare....Becurile originale de logan sunt halogen??? ca si mie mi s-o ars unu din ele si mi-am luat din benzinarie altul pe care scrie halogen....Si vreu sa stiu daca e aceeasi culoare mai galbuie.....ca n-as vrea sa dau atatea sute de mii pe un set nou original
Nu mai scrie mirc
Last edited by Cristi_Xp; 23 September 2008, 13:00.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment