If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cum se seteaza ceasul la computerul de bord la un logan laureate+
cum se seteaza ceasul la computerul de bord la un logan laureate+
am citit in manual si fac exact ca acolo dar nu merge
daca mi-ati putea spune si cum se da un reset total corect la computerul de bord v'as fi foarte recunoscator pt. ca am dat reset cum scrie in manual si nu s-au resetat toate datele
ca sa setezi ceasul apesi si tii pe butonul ala ,in modul standby cand iti afiseaza kilometrii
ca sa resetezi bordul apesi si tii pe butonul acela de ceas...palpaie de 3 ori parca si se resteaza
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
am citit in manual si fac exact ca acolo dar nu merge
daca mi-ati putea spune si cum se da un reset total corect la computerul de bord v'as fi foarte recunoscator pt. ca am dat reset cum scrie in manual si nu s-au resetat toate datele
tii apasat cand pui contactul sau cand merge motorul pe kilometrajul general pana cand el clipeste si incepe mai intai sa modifice minutele ,minut cu minut ,se mareste la cate 10minute si dupa aceea la ore fara sa-i dai drumul la buton
daca cumva iei degetul revii cu aceeasi operatie
succes
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
nu cred ca a-ti inteles
eu vreau ca (virgula) computerul de bord sa fie ca la iesirea din fabrica inafara de numarul de kilometri reali care nu se poate reseta evident (adica se poate la baieti cu vreo 2-3 sute de euro)
Derulezi la fiecare optiune din computer si de fiecare data tii apasat cateva secunde pe butonul de resetare (cel de pe cesurile de bord, de pe kilometraj), si se reseteaza tot.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment