Uite o poza cu cele doua tipuri de centuri.
Scrisoare Dacia:Chemare In Service Pt Montare Gratuita Centura Spate In 3 Puncte
Collapse
X
-
Poi bre, prinderea de sus nu inseamna sa fie dusa in tavan (cum e la MCV la locurile din spate, asta sa nu zic <<din fund>>). Al treilea punct e sus, in dreptul umerilor, de aici prinderea in 5 puncte. La centurile de rally prinderea in 5 puncte cum e? 2 jos, 2 sus si nodul de inchidere. Nu ai niciuna sus acolo.sigpic
Comment
-
@valeriu eu am laureate facelift din primele modele, atunci au pus pe ele tot ce era de pus (inafara de jenti, geamuri electrice spate si mp3) si nu am centura spate in 3 puncte... si punct, chestia cu centura in 3 puncte nu e concludenta, daca chemau masina pt. ABS mai credeam dar asa... mai vorbim!
Comment
-
deci si eu am un abs plus si chiar am fost saptamana trecuta la revizie si miau schimbat centura in 2 puncte cu una in 3 puncte si mocheta aferenta din spate.
din cate miau spus este un program national si le schimba pe tote cele in 2 puncte
Comment
-
Salut.Asta inseamna ca voi primi si eu scrisoare,vai ce ma bucur.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Postbai ia mai uitativa odata la centura aia centrala din spate (aia de spuneti ca e in 3 puncte), e in 2 puncte la toate masinile(logan) , suiti-va in spate si astept comentarii!
Acum am si eu o intrebare... centura in 2 puncte chiar te protejeaza in vreun fel? cred ca mai mult rau iti face... sa nu mai zic de ce scrie la utilizari... se recomanda sa nu o porti peste haine groase, cat mai posibil direct pe corp ... eventual la pielea goalaLast edited by sinx; 2 June 2009, 07:51.sigpic
Comment
-
O centura in trei puncte te tine altfel in caz de accident, iar asta au stabilit-o cei de la ADAC, TUV, EURONCAP si mai sunt si altii. Nota bene: daca pe mijloc ai centura in trei puncte, in caz de accident mai rar te infigi intre scaunele fata comparativ cu o centura in doua puncte (asta a fost pentru postul #22 al lui Cristi_LCD, cu referire la "Daca aveti timp de pierdut mergeti de le schimbati"). Poate unii dintre voi cu Logan cu centura in doua puncte aveti copii care in masina stau chiar in acel loc. De unde va recuperati copilul in cazul in care aveti un accident? Ganditi-va si FACETI-VA timp de mers la schimbat centuri cand sunteti chemati. S-ar putea sa merite, dar sa dea Dumnezeu (sau cine-o mai fi) sa le montati doar pentru ca sunteti chemati si sa nu aveti nevoie de ele-n veci.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Cristi, centura in 5 puncte ai doar la scaunele de bebe (si nu la toate modelele). Purtarea centurii de siguranta este obligatorie pentru toti ocupantii vehiculului. Cine nu o poarta, se joaca cu banii si punctele soferului masinii. Centuri in doua puncte sunt doar pe mijloc, in rest e norma europeana pentru cele in trei puncte, norma revizuita si pentru pozitia de mijloc.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Am vorbit la VC si, pe langa faptul ca am ramas uimit pentru ca stiau despre ce e vorba, am aflat ca beneficiaza doar masinile fabricate in perioada februarie 2007 - august 2008. Restul...sigpic
Comment
-
Andy, la restul (adica dupa august 2008), din ce stiu eu, toate centurile sunt cu trei puncte, din cauza noilor norme europene, la care trebuia sa ne aliniem si noi.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Poi bine ma si noi astea cu masinile mai vechi ce sa facem? Pe noi nu ne aliniaza?sigpic
Comment
Comment