Scrisoare Dacia:Chemare In Service Pt Montare Gratuita Centura Spate In 3 Puncte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am fost saptamana trecuta in service ca imi scartia geamul dupa dreapta fata.Atunci mi-a zis ca trebuie sa imi puna si centura pe spate.Mi-au pus-o , mi-a schimbat si panoul din spate unde vin boxele cu unul pentru a 3 centura, unul mult mai frumos cu o alta forma fata de ce aveam eu.Totul a costat 450 ron dar a fost pe garantie.Oricum centura o monteaza gratuit la toate masinile care nu au conform noilor regulamente.
    Masina e Abs plus iulie 2007.
    Duceti-va direct in service si cereti lucrul asta daca nu o aveti nu asteptati scrisoare ca sunt obligati sa v-o monteze.

Comment

cei de la dacia, daca tot pun centuri in trei puncte, ar fi putut pune si tetiera in mijloc, care este tot pentru securitatea pasagerului. ei ce sa-i faci cerem si noi prea multe de la ,,saracii" de la dacia.

Comment

eu am abs+ cu 3 tetiere si centuri in 3 puncte. deci nu o sa fiu chemat. pana la urma e valabil doar la abs+?

Originally posted by Cristi_LCD View Post
        Teoretic ai dreptate, practic eu nu cunosc pe nimeni care sa poarte centurile pe spate fie ele in 2,3 sau 5 puncte.
        am purtat eu. si mai stiu pe cineva care a purtat
        Last edited by B 83 RMJ; 2 June 2009, 23:20.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am primit si eu scrisoare......am si eu abs+,problema e alta:eu am decupat pe acolo in spate de am pus alte difuzoare,mai mari.credeti ca se vor lua de ele?si inca o problema,daca imi pun mocheta aia cu 3 centuri,nu imi mai incap boxele

Comment

nu cred ca nici o problema o sa iti taie ei din cartonul ala sa iti incapa boxele.

Comment

doar sa nu calce boxa peste locul unde vine prinderea de la centura. atunci e mai complicata treaba. oricum, exista varianta sa nu mergi sa ti-o puna, si atunci nu mai ai batai de cap. nu e obligatoriu...
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Pai da ce boxe ai? Poate sa ai boxe de 300 mm diametru. Am impresia ca , trebuiau sa monteze centura in trei puncte inca din 01 01. 2007 , de cand am intrat in UE , dar au mers asa pe şustache ,poate nu o baga nimeni de seama .

Comment

si uite ca au bagat-o. e o treaba buna, pacat ca nu i-au pus sa puna la toate masinile din 2004 pana acum. dar dupa ceea ce crezi tu, se pare ca de aia se cheama doar masinile din 2007-2008. oricum in 2008 abs+ -uri doar cu centura in 3 puncte s-au facut. si nu cred ca o sa cheme si ambiance-urile si preferance-urile. pana acum pe forum au confirmat chemarea in service doar cei cu abs+

Comment

hai sa zicem asa :cati adulti ocupanti ai locurilor din spate folosesc centurile?voi cand mergeti in ipostaza de calatori pe locurile din spate folositi centura?e rau ca nu se poarta centura in spate dar asa e la romani.cred ca mai bine chemau in service masinile pentru probleme mai stringente cum ar fi:"da ulei pe la distributie","ce se intampla cu injectoarele astea","zdronganesc plasticele","probleme cu rugina'..etc.astea dor la romani nu cricul sau mai stiu eu ce.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

lume ... stati usoor .. se va monta centura centrala care nu au toate masinile .. unele au centura centrala sub fora de curea si va trebui pusa centura cum is in toata masina.. ii o chestie iara de imagine de intretinere de catre dacia a relatiei cu clientul foarte bune

vi se pune tablie noua de mocheta cu 3 locuri dar atenti ca veti avea probleme cei cu difuzoare mai mari si care ati mai taiat din tabla .. va poate scoate din garantia anticoroxziune!!!
                      Last edited by nichita2009; 3 June 2009, 22:13. Reason: Automerged Doublepost
                      Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

Originally posted by alex_comisaru View Post
                        am primit si eu scrisoare......am si eu abs+,problema e alta:eu am decupat pe acolo in spate de am pus alte difuzoare,mai mari.credeti ca se vor lua de ele?si inca o problema,daca imi pun mocheta aia cu 3 centuri,nu imi mai incap boxele
                        Dai difuzoarele jos ...mergi sa iti monteze centura si pe urma montez inapoi difuzoarele taind din acea tapiterie...si cam gata
                        nichita2009...sa stii ca eu chiar sunt incantat ca voi sta vreo ora prin service.
                        sigpic

Comment

Salut

Deci pana la urma este valabil pt toti posesorii de logan?Yo am un logan din 2005 Ambiance care nu are centura pe spate ma gandeam sa sun la nr ala si sa vad care e treaba...

Comment

cica ar fi vorba de masinile produse intre septembrie 2007 si august 2008. si pana acum au confirmat doar cei cu versiunile abs+

Comment

este pentru toate loganurile care nu au a 3 centura in 3 puncte.Mi-au zis cei de la service.

Comment

pai atunci ar trebui sa cheme in service si solenzele si DSN si Nova si dacia clasic pe injectie...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google