Scrisoare Dacia:Chemare In Service Pt Montare Gratuita Centura Spate In 3 Puncte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi m-am certat cu aia de la VC si mi-au zis clar, e doar pentru cei cu masini dupa 2007. Am inregistrat o plangere si astept sa ma sune.
    Sa vedem
    sigpic

Comment

asa mai vi de acasa...
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

se schimba centura la orice versiune care nu are centura in 3 puncte,trebuie doar ca masina sa aiba semnalele din spate albe.daca sunt galbene nu se schimba.deci....masinile au avut semnal alb dupa 2007 parca.......si aviz amatorilor,si la MCV-uri se schimba,care nu au centura aia care iese din plafon,pt locurile 6 si 7.si inca un avis amatorilor,se mai schimba si tablouri de bord la sandero,dar nu stiu exact ce au.au o problema cu niste martori parca
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

cele cu semnalizare alba s-au facut in septembrie 2006. deci nu intra toate la inlocuit. tot nu am inteles cu mcv-ul cum e, si mai exact cu locurile 6 si 7
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si eu am taiat din tabla ) e din septembrie 2008 ! nu ma duc...ce pot sa imi faca? nu stau in spate, deci nu ma doare ))

Comment

intra toate cu semnal alb,chiar daca sunt din 2006.si la mcv,cele care nu au centura pentru locurile 6 si 7,adica pentru ultima bancheta, cei care detin astfel de masini pot sa mearga la service sa le puna,chiar daca nu au scrisoare.

Originally posted by Stavros View Post
              si eu am taiat din tabla ) e din septembrie 2008 ! nu ma duc...ce pot sa imi faca? nu stau in spate, deci nu ma doare ))
              poti sa mergi linistit ca iti schimba,chiar daca ai taiat.si restul care au taiat si nu merg de frica ca pierd garantia,puteti merge ca vi le schimba,chiar daca ati taiat pentru boxe.doar ca nu va monteaza boxele la loc,va trebui sa decupati voi dupa din nou.chestia asta nu tine de garantie,chiar daca nu mai ai garantie tot iti schimba.mai exact,toate masinile care sunt prinse in service-uri nu ies fara sa aiba montate centuri in 3 puncte,doar cu mici exceptii si anume nu are timp clientul sa stea ca se grabeste,sau nu vrea sub nici o forma.

si apropo stavros,nu mai gandi asa,ca poate mergi cu altcineva in masina,in spate,nu neaparat tu,si se intampla un accident.....doamne fereste.......nu te mai gandi numai la tine
              Last edited by theo_bv2002; 4 June 2009, 22:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu e problema daca ai taiat din tabla. e problema daca ai taiat prea mult din tabla si nu mai are loc sistemul de prindere acolo. poti sa mergi macar sa vezi ce iti zic aia

Comment

eu nu ma mai duc si punct!motivele ar fii urmatoarele:boxele sunt cam mari si nu cred ca o sa mai incapa,si nu am timp de pierdut prin service-uri...

Comment

si ITP-ul, ce o sa zica?
                    sigpic

Comment

Le spune ca nu a avut timp!!
                      Cred ca luni ma duc si eu in service.
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

o sa vedem ce zic....dar ia uita-te matale si la renault-uriile astea noi,clio parca,si ai sa vezi ca nici alea nu au.

Comment

Beleaua cred ca e alta de schimba centuri:
                          cred ca a iesit cineva prin parbriz cu tot cu centura (n-a) tinut
                          daca au schimbat vreun furnizor de centuri din 2007 incoace atunci cred ca asta e buba
                          iar acum sufla si in iaurt si pun centuri in 3 puncte

Comment

din cate stiu eu
                            Autoliv face din primul moment pana la ora actuala centurile...si ei fac si ptr marci muuult mai tari
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

pai asa, Autoliv-ul face si airbag-uri...

Comment

autoliv-ul face centurile de dacie.

@alex_comisaru dureaza 20 de min sa-ti monteze centurile,nu prea ai ce timp sa pierzi.si cat de mari poti sa ai boxele incat sa nu-ti mai incapa?alea ovale mari incap,doar ca nu drept,cum le ai acum,un pic mai stramb,dar e ok,vin bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google