Scrisoare Dacia:Chemare In Service Pt Montare Gratuita Centura Spate In 3 Puncte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.Azi am sunat la amat pitesti si au zis ca sunt si eu prins in program,dar ca nu au momentan piesele,si au zis sa revin peste 2 saptamani cu un telefon.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Daca primeam scrisoare de schimbare motor 1.4 cu 1.6 16V pt ca si-au dat seama ca e defect de fabricatie, atunci ma duceam mai repede

Comment

Da,Octavian asta trebuia sa se intimple cind am luat masina,dar cum nu sa intimplat mergem cu un 1.4-remapat.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

nu-i adevarat ce ai auzit. ar fi culmea, sa faca DACIA remapare
          iar in service sunt chemati doar modelele ABS+ pentru montarea centurii din mijlocul banchetei, in trei puncte.
          sigpic

Comment

Incă nu m-am interesat dar Logan-ul meu este fabricaţie noiembrie 2006, la vremea când încă nu apăruse modelul ABS+, iar centura cu pricina are doar două puncte de prindere! Deci afirmaţia ca "in service sunt chemati doar modelele ABS+ pentru montarea centurii din mijlocul banchetei, in trei puncte" nu are susţinere!!!

Comment

nimic nu este clar pe acest topic, unui au spus ca doar modelele abs + sunt bifate, altii au zis ca doar modelele dupa 2007, altii spun doar modele din perioada februarie 2007 - august 2008. nimeni nu a venit cu aceeasi informatie.
              sigpic

Comment

Repet maşina mea este fabricaţie noiembrie 2006 şi am cumpărat-o în decembrie 2006. Cei de la Piteşti probabil că ştiu ce maşini le-au echipat cu centura buclucaşă iar dacă tot vor să le înlocuiască şi nu-şi mai aduc aminte, le reamintim noi. Nu e nici o problemă!!

Comment

reaminteste-le, numai sa "faca parte din program"
                  sigpic

Comment

Deja începi să faci afirmaţii care nu-şi au rostul. La fel ca cea cu ABS+. Vrei să spui că maşina mea dacă a fost dotată cu centura buclucaşă după spusele tale dacă nu e în program nu va fi înlocuita??? Şi apropo ce prevede acel program iar dacă nu ştim, nu crezi că ar fi mai bine să nu ne dăm cu presupusul???? Hai s-o lăsăm baltă atâta timp cât nu ştim despre ce este vorba!!!

Comment

eu lucrez in service dacia,si l-am intrebat pe seful de service ce si cum.a zis ca masinile 2007-2008 intra in program,dar nu stie nici el exact care.in momentul cand masina vine in service,si nu are centura in 3 puncte,baga seria de sasiu si ii zice daca se incadreaza sau nu.in orice caz,nu e vorba doar de masinile abs+.cel mai simplu,mergeti la un dealer si va sice sigur,nu trebuie sa aveti neaparat scrisoare.

normal ar trebui toate masinile care nu au sa fie chemate in service si schimbate centurile,orice an de fabricatie ar fi,ca doar si pasagerii care merg cu masinile fabricatie sub 2007,pot sa moara daca nu au centura,nu numai cei care merg cu cele fabricatie 2007-2008.dar...asa e la noi
                      Last edited by theo_bv2002; 8 June 2009, 20:42.
                      Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

theo_bv2002 în mod sigur aşa se procedează. Se verifică fiecare maşina pentru că un fabricant care se respectă ştie ce a pus pe fiecare maşină!!! Nu cum spune bogdan?1984 ceva de genul la voia întâmplării!! Mai mult ca sigur că ei ştiu care maşini sunt în cauză, aşa că nu are rost să ne dăm noi cu presupusul!!!

Comment

Am rugamintea sa pastrati un ton calm al discutiei si sa nu creati polemici pe un topic ce tine de securitatea pasagerilor.

In raspunsul oficial de la Dacia se mentioneaza montarea unei centuri al carui fabricant a avut ulterior probleme cu normele de siguranta. Nu conteaza ce culoare au stopurile, ce model e ABS, Preferance sau alta bazaconie, daca are centura in 2 sau in 3 pe spate, printr-o simpla vizita la service sau printr-un mail la VC in care sa mentionati VIN-ul masinii aflati daca aveti centuri EEC sau EI, EEC-ul sunt cele buclucase. Exista si masini cu centura in 3 puncte care vor beneficia de acest program.
                          Numai de bine!
                          sigpic

Comment

Scisoare de la dacia, schimbare centura spate

Salut. Eu azi am fost la service pt centura din spate, intr-o ora era gata.
                            Ti-l schimba centura din mijloc si mocheta unde sunt boxele.Apropo eu am preferance 1.5 dci din 2007 aprilie, nu am avut boxe in spate, asa ca am tras eu cablu si mi l-am montat eu boxele (JVC-normale de 13). Nimeni la service nu a zis nimic de boxe,sau de pierderea garantiei. Atit am facut ca l-am demontat eu boxele, ca asta oricum nu intra in jobul lor(banuiesc numai daca aveam boxe din fabrica).
                            Asa ca mergeti linistit la service, ca doar e gratuit si macar si mocheta ti-l schimba si o sa arata ca nou. Apropo tot in service am vazut un logan cu 3 centuri in 3 puncte in spate si cu boxe vdo ovale cred ca de 19 sau 21 si incap lejer!

Comment

am intrebat si eu la sibiu si medias la service-uri, si numai la masinile fabricatie incepand cu 2007 incoace, noi cu "babutele", nu primim nimic
                              cat de tare, de parca ar fi alta masina, nu doar an de fabricatie diferit, si daca stau sa ma gandesc, de prin 2003-2004 e obligatoriu in vestul europei a treia centura in 3 puncte, ca e obligatorie centura in spate oricum la ei
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Tu ai incercat sa citesti ceva pe topicul asta?
                                Am scris mai multi ca nu are treaba varsta masinii ci un anumit lot de centuri de la un anume tert. Deci, masina ta nu e conforma cu normele de securitate nu pentru ca e din 2006, 2005 sau alt an ci pentru ca nu are centuri de siguranta care isi fac treaba.
                                Si nu stii bine. Normele UE nu impun centura in X puncte ci impun un anumit timp de reactie.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google