Belele Roata De Rezerva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Belele Roata De Rezerva

ultima data cand am schimbat roata de rezerva (am un MCV) am strans piulita din portbagaj care strange roata putin mai tare si apoi s-a dus in gol...de curand am constatat ca ceva sa stricat si acea piulita se invarte degeaba, acel surub nu se desface ca sa pot scoate roata.cum as putea sa scot roata de rezerva?

S-a dus filetul. Incearca sa ti tras de suportu de la roata in timp ce dai de surub.

Comment

cred ca ai putea sa scoti fortat... daca s-a dus filetul oricum nu mai ai ce sa faci cu ea... poti sa improvizezi ceva acolo... eventual o piulita care sa iti tina roata... acum nu stiu daca surubul respectiv are un pas comun sa poti gasi ceva ce se infileteaza pe el.
      sigpic

Comment

pai daca nu pot desfileta surubul cum sa putea sa scot roata?daca reusesc sa o scot rezolv eu intr-un fel.cred ca ultima solutie ramane flexul...astept sfaturi...bafta

Comment

baga piciorul si preseaza in jos suportul de la roata si desurubeaza trebuie sa mearga apoi baga filiera pe surub dai alt filet, alta piulita si data viitoare nu il mai strange asa tare.
          Dk nu merge taie cu flexu piulita nu surubul.ca sa poti sa ii dai alt filet la surub .
          Last edited by Distrat; 2 June 2009, 14:42.

Comment

Taie piulita si poti cumpara alta de la dealer, cu 4 euro, daca e stricat filetul ei.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu am cum sa tai numai piulita.eu ma ganeam ca tai surubul cu filet si sa iau altul.am apasat pe roata dar tot asa se invarte piulita.nu stiu ce poate sa aiba???

Comment

prinde cu un mox de ea... trebuie sa iasa intr-un fel. Prinde cu ceva si smulge-o de acolo... daca a zis andrei ca e doar 4 euro una nu inteleg ce mai stai pe ganduri!
                sigpic

Comment

eu am MCV.roata se prinde diferit fata de cele berline.piulita de unde desfac roata este in portbagaj iar roata sub masina.piulita belea este bagata sub mocheta.nu prea am cum sa o tai sau sa trag de ea.surubul care tine roata e cam ascuns si nu pot ajunge la el.

nu ma mai ajuta nimeni?
                  Last edited by XSorynX; 3 June 2009, 17:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

te-as ajuta cu mare placere... dar din pacate nu am mcv... poate cineva mai priceput pe aici are mcv si are vreo idee...
                    sigpic

Comment

am reusit sa desfac acel surub.am desumflat roata si am tinut ridicat de suportul rotii in timp ce invarteam piulita.cu greu dar am reusit.acum ma gandeam sa dau un punct de sudura sa prind piulita de surub.ce ziceti?pot avea probleme la garantie daca observa aia?

Comment

sincer nu cred ca sunt chiar atat de idioti incat sa se lege de un punct de sudura... acum depinde si peste cine dai acolo...
                        sigpic

Comment

sunt baieti de treaba ca am mai fost de cateva ori...de fapt cam de multe ori....ms pentru ajutor baieti.ma bucur ca am rezolvat-o.numai bine.

Comment

Originally posted by XSorynX View Post
                            .acum ma gandeam sa dau un punct de sudura sa prind piulita de surub.ce ziceti?pot avea probleme la garantie daca observa aia?
                            Aveti grija cu sudurile pe masina. Obligatoriu demontati bornele (daca e sudura electrica) si apoi atentie la decaparea (curatarea, protejarea zonei) post-sudura.
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

la asta ma gandeam si eu.sa scot bornele cat sudez.pentru orice eventualitate.ms pentru sfat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google