CUMPAR INELE Aeratoare Nichelate - Cromate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CUMPAR INELE Aeratoare Nichelate - Cromate

Urgent !

0766.566.967

Mai deschide cateva threaduri ca sa te bagi si tu in seama. Vad ca esti din februarie pe forum dar greu mai inveti. Ai functia search si daca ai fi apasat pe el ai fi gasit ASTA Altadata foloseste functia search ca nu deschidem 100 de threaduri asemanatoare. Mersi pentru intelegere.
    I HAVE A !sigpic
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

ce repede te aprinzi... nu e frumos...lasa ca invata el.
      E si mai mare ca tine la ani...macar asta sa respecti si tu.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Propun sa facem tot bannerul din topul prezentului forum, un SEARCH mare de tot. Poate poate....
        Am intrat de curiozitate, ma gandeam...ca o fi inele cromate cu insertie de nichel sau nu mai stiu ce. Dar nu.....

Comment

nu ar fi rau...;))
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

daca gasesti la cineva te rog da-mi si mie un semn ceva.. un PRV..
            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Originally posted by Stavros View Post
              Urgent !

0766.566.967
              Urgent neurgent aici inchidem...e postat intr-o rubrica inadecvata...si raspunsul a fost dat...si il mai dau si eu o data...cauta la bursa si pe viitor foloseste functia search...iar pentru o parte din cei care au raspuns recomand folosirea functiei report.
              Lucian ...chiar daca o sa facem cum ai propus tu tot nu o sa mearga
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google