Reglaj Proiectoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reglaj Proiectoare

Stie cineva daca si cum se pot regla proiectoarele?Recent am luat un porumbel drept in proiector si m-i la bagat inauntru .l-am montat la loc dar bate acum prea dreapta si prea sus.

da, din cate stiu trebuie sa te bagi putin pe sub masina, sa scoti plasticul acela de la bara( ajungi la proiectoare) si apoi vezi ca pe suportul lui se afla un fel de surubel din plastic pe care il poti actiona cu mana. de acolo se regleaza proiectoarele

Comment

Sper sa fie de ajutor imaginea aceasta. Daca este corect prins proiectorul in suportul sau, iti va reusi reglajul. Indicat e sa il faci in plan drept, cu un panou/perete in fata la cca 1O-15 metri.
      Spor la treaba!
      Attached Files
      Last edited by 77sky; 9 June 2009, 21:51.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

merci.o sa ma apuc de treaba maine
        Last edited by Distrat; 9 June 2009, 22:01.

Comment

salut, vezi ca nu trebuie sa demontezi nimic, in plasticul acela are o gaura sa bagi o surubelnita stea.

Comment

o sa il dau jos ca sa ma uit si la el mai bine ca nu e greu de dat jos.

Comment

poza spate proiector
              Attached Files

Comment

merci ptr poze crisx o sa ma descurs 100%

Comment

Originally posted by catalinsky View Post
                  salut, vezi ca nu trebuie sa demontezi nimic, in plasticul acela are o gaura sa bagi o surubelnita stea.
                  salut,

suportul acela din plastic de sub proiector este prins cu 3 suruburi de bara + un buton de plastic, in mijloc, cu floare mare + un buton de plastic, intr-o parte, cu floare mica .... sper sa fi scris bine.
                  aceste 2 butoane de plastic cum le scot ?, ca nu prea reusesc.
                  multumesc.

Comment

un buton de plastic, intr-o parte, cu floare mica - se desface cu o surubelnita lata. este identic cu cele de la grila de plastic de sub stergatoare.
                    un buton de plastic, in mijloc, cu floare mare - il lasi acolo si dupa ce ai desfacut cele trei suruburi si celalalt buton de plastic, rasucesti cu grija suportul pana ai acces la proiector.
                    Eu beau sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google