Stie cineva daca si cum se pot regla proiectoarele?Recent am luat un porumbel drept in proiector si m-i la bagat inauntru .l-am montat la loc dar bate acum prea dreapta si prea sus.
Reglaj Proiectoare
Collapse
X
-
-
Sper sa fie de ajutor imaginea aceasta. Daca este corect prins proiectorul in suportul sau, iti va reusi reglajul. Indicat e sa il faci in plan drept, cu un panou/perete in fata la cca 1O-15 metri.
Spor la treaba!Attached FilesLast edited by 77sky; 9 June 2009, 21:51.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
Originally posted by catalinsky View Postsalut, vezi ca nu trebuie sa demontezi nimic, in plasticul acela are o gaura sa bagi o surubelnita stea.
suportul acela din plastic de sub proiector este prins cu 3 suruburi de bara + un buton de plastic, in mijloc, cu floare mare + un buton de plastic, intr-o parte, cu floare mica .... sper sa fi scris bine.
aceste 2 butoane de plastic cum le scot ?, ca nu prea reusesc.
multumesc.
Comment
-
un buton de plastic, intr-o parte, cu floare mica - se desface cu o surubelnita lata. este identic cu cele de la grila de plastic de sub stergatoare.
un buton de plastic, in mijloc, cu floare mare - il lasi acolo si dupa ce ai desfacut cele trei suruburi si celalalt buton de plastic, rasucesti cu grija suportul pana ai acces la proiector.Eu beau sigpic
Comment
Comment