If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
unde as gasi(in bucuresti) cele mai ieftine covorase? am vorbit cu un amic si o sa primesc niste...erm...niste covorase cu P sau S marca, dar peste vreo 2-3 sapt, dar pana atunci se face ca la porci avand in vedere si anotimpul.
Deci...unde gasesc asa ceva?;d
in vitan nu ma duc, locu ala imi provoaca repulsie asa cum imi provoaca si piata obor(prefer sa merg in orice magazin/supermarket/hypermarket decat in locu ala imbacsit cu cioroi bijnitari)
O singura data am fost in vitan, acu 1 luna ca sa iau 2 tuburi de vopsea si chit, cu greu am gasit vanzatori de origine romana, iar pe margine numa cocalari "cu ce te servesc sefu"
Am de gand sa merg azi in Cora/carrefour/kaufland/real, daca are cineva o informatie, adica a fost de curand si a vazut covorase la pretu X.XXX il rog sa-mi dea un PM, m-as duce la fix si nu as mai pierde prea mult timp
Sunt unele in Selgros/Metro/Carrefour de vreo 40-50 ron. Mai bine pui niste folie de plastic sau cumperi 1x4 m de mocheta de la Practiker si costa 15-20 ron, o tai patrate si o pui pana vin covorasele.
am fost la carrefour si am luat cu 22 lei niste caucioace faine, sa vad cum le-as prinde mai bine ca parca se misca...sau mi se pare mie
la toata afacerea faza naspa e ca i-am atins bara cand am dat in spate(doar plasticu), nu-s deloc obisnuit cu ea, are ditamai curu si vedere zero, urmatorii bani sar peste detector si bag senzori parcare, fac toti banii)
In 2 ani nu i-am facut nicio zgarietura... asadar... obisnuiti-va fratilor cu masinile voastre nu mai apelati la tot felul de electronice care sa va tina loc de atentie.
Cele mai bune covorashe sunt cele de cauciuc...se curata foarte repede si sunt destul de rezistente costa in jur d 50 ron...carrefour/metro/selgros...si la omv cred k gasesti
eu miam luat de la dealer presuri cu 1.5mil ptr ca efectiv nu puteam sa plec fara presuri afara ploua... si nu regret cat am dat pe ele ptr ca se potrivesc la fix si cel de la sofer se prinde in podea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment