salut la toti. de curand mi-am cumparat un eleron de luneta ..l-am pregatit pentru a fi montat adica i-am dat cu PRIMER apoi cu vopsea si ma chinui acum sa il montez .. am incercat cu banda dublu adeziva[nu merge] cu silicon sanitar [ nu merge nici cu acesta.. se usuca destul de greu ] si de aceea va rog care stiti o alta solutie de prindere sau alt silicon ceva mai bun cu o uscare mai rapida si mai bun calitativ.. mentionez ca nu as vrea sa ajung pe la vreun service doar pentru montat si sa imi ia pielea de pe mine doar pentru atat va multumesc si astept raspunsuri din partea voastra !!!!
cum prind eleronul pe portbagaj?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
masticul nu tine. eu am pus mastic pe interior la aripa, dar nu e lipici! incearca su silicon d'ala de sunt lipite parbrizul si luneta in fabrica, cu rezistenta la 200 kgDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am incercat iar cu silicon sanitar acum 30min dar... nu mai pot de nervi nu merge fratilor mai rau mi-am facut nervi .. am mai facut si luneta ca d...u am mazgalit-o si acum ma chinui sa dau siliconul jos.. si se da foarte greu si e migala multa .. in sfarsit astept alte variante ..daca nu cred ca o sa zbor la un service si cat mi-o lua asta e... multumesc tuturor care mi-a raspuns !
Comment
Comment