Drumul De Tara... Cat Este De Daunator?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

uzura mai rapida apare in cazul socurilor mai mari, deci la viteza mai mare, deoarece suspensia si tot ce tine de ea este mult mai solicitata. este posibil ca unii soferi sa aiba masini cu suspenia mai moale si sa nu simta asa de acut ca noi denivelarile.
    a fost un experiment realizat de mithbusters legat de asta. au pus pahare pline cu apa intr-o masina si au rulat cu viteze diferite pe un drum denivelat. rezultatul a fost ca la viteza mai mica s-a varsat mai multa apa dar suspenia n-a fost suprasolicitata, si invers.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Normal ca trebuie sa treci incet peste astfel de obstacole,tu simti toata denivelarea,groapa, pentru ca masina ruleaza prin ea dar nu pateste nimic rau...Daca respecti masina atunci si ea te respecta ;)

Comment

Originally posted by lord_wader View Post
        Am observat ca multi posesori de masini mult mai scumpe decat logan, trec prin micile gropi de oras sau pe la trecerile de cale ferata mai distruse cu viteza relativ mare peste 30km/h pana pe la 40-50/h. Eu am tendinta de a reduce pana la treapta I a si de a trece cat mai incet prin gropile ce nu pot fi evitate sau la calea ferata. Repet nu ma refer la craterile mari si trecerile de cale ferata cu "gropi imense" ci la gropi mici pana in 5cm adancime.
        Acum apare intrebarea/nedumerirea: ori oamenii nu tin deloc la masinile lor pt ca au bani de alta noua ori nu prea afecteaza aceste gropi mici masina. Tatal meu, sofer profesionist de fel, mi a spus ca mai degraba uzezi in timp suspensii,bucse,jante etc daca treci incet prin denivelari,gropi mici sau cale ferata. Care e varianta corecta?
        Eu zic ca e mai bine antifonata si nu se simte chiar asa tare, de asta merg mai repede, Nu cred ca merg de placere sau ca au multi bani. Parerea mea

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google