Rezistenta Dezaburire Luneta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ai grija, ca unele rezistente de luneta au si un pic de plastic. La caldura letconului se desprinde ca si coaja de banana. Mai bine fa un efort si cauta solutie de lipit gen bison printr-un oras mai mare sau la un magazin gen Vitacom, cu atat mai mult cu cat nu ai nevoie de dezaburire pe caldurile astea...
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

    Comment


    • #17
      Eu iti zic sa incerci la Dacia ei ar trebui sa aiba solutia mai mult ca sigur. Uita-te in manualul de service Logan si iti si arata cum sa repari "linile"

      Comment


      • #18
        lasti lectomurile si alte chestii la orce firma servis mai rasarit exista solutie de argintim 5 min e gata iar pretul nu depaseste 5-10 lei
        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

        Comment


        • #19
          am si eu o problema cu una dintre lamelele care alimenteaza "firele". s-a dezlipit si nu stiu cu ce se poate repara. am incercat cu loctite dar cand se incalzeste se dezlipeste.as mai incerca cu pistolul de lipit dar mi-e teama sa nu stric ceva.
          ma puteti ajuta cu ceva?stiti vreo solutie care poate sa lipeasca?

          Comment


          • #20
            Cu pistolul de lipit nu are ce sa se intample ....dar daca nu vrei incerca cu poxipol,lipiciul ala din 2 componente ca asta se face dur rau de tot si rezista si la temperatura.
            Dar ai mare atentie la acest lipici ca imediat dupa ce ai amestecat cele 2 componente ale sale ai la dispozitie vreo 2 minute maxim pana ce se intareste definitiv.Asa ca pregateste terenul din timp...

            Comment


            • #21
              Pentru reparatia rezistentei de pe luneta se foloseste lacul"CIRCUIT PLUS",cod produs:770142135,care ar trebui sa se gaseasca la toate reprezentantele Dacia.
              Last edited by Seba; 20 November 2009, 13:33. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • #22
                am citit prospectul la poxipol si nu scrie ca ar fi electroconductiv! imi trebuie ceva sa nu fie dielectric,nu?

                Comment


                • #23
                  Sal

                  Sal , am urmatoarea problema la luneta , de la jumatate in jos rezistetele functioneaza , de la jumatate in sus nu , le-am masurat cu aparatu de masura si totul este ok dar de functionat nu , care este cauza si cum se poate remedia .
                  Ms de intelegere

                  Comment


                  • #24
                    Pai cu le-ai masurat cu aparatul cand ele sunt puse in paralel si oricum iti da continuitate prin cele bune. Este posibil sa ai intrerupta una din cele doua benzi laterale daca spui ca nu mai functioneaza toata zona dinspre jos dar mai repede cred ca, ai pus vreun bagaj rezemat de luneta si ai intrerupt circuitele.

                    Comment


                    • #25
                      Sal

                      Varianta cu pus bagaj pica nici o data nu pun nimic in zona lunete decit parasolarele prinse sub centuri, ca pricepere in electrica c-am slabut am masurat continuitatea de la mufa de cuplare dreapta pana la jumatatea fiecarei rezistente si din stanga la fel si da bine dar in functionare pauza,,in principiu ma intereseaza daca se poate repara chiar si in service
                      Cu respect..

                      Comment


                      • #26
                        Iti dadea continuitate prin restul de circuit bun chiar daca acolo unde masurai aveai o intrerupere. Incearca sa repeti masuratoarea cu respectarea cat mai mult posibil a punctelor de masurare la fiecare rezistenta si sa fii atent la orice anomalie indicata de aparat fata de rezistentele bune. Nu stiu daca intelegi ce zic, circuitul nu o sa dea niciodata ca ar fi intrerupt la masuratoare pentru ca are continuitate prin restul de circuit bun. (electricienii auto sa ma corecteze daca gresesc) Eu zic ca e intrerupt unul din traseele verticale care se leaga la mufe, mai exact in zona dintre rezistentele care merg si cele care nu merg. Zona aia o stii asa ca incearca sa o verifici vizual dupa orice zgarietura pe acele trasee laterale. Trebuie sa se vada. Succes.

                        Comment


                        • #27
                          Sal

                          Cu siguranta problema este la una din benzile laterale merg chiar acuma la un electronist sa faca masuratori de specialist..Intrebare mai sunt sanse sal fac functional?

                          Comment


                          • #28
                            cu ceva migaleala, poti sa faci treaba sa functioneze din nou.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                            Comment


                            • #29
                              A scris oto despre solutii.

                              Comment


                              • #30
                                Sal

                                Sa descoperit defectul,banda superioara dreapta este dezlipita sau oxidata am sa merg in service sa vedem daca o pot rezolva,,,multumiri pt ajutor

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google