Ca azi am obs ca mi se aprinde cand pun contactul in acelas timp cu restul si se stinge si nu ami aduc aminte daca se aprindea si nainte sau nu.
Ce semnifica becul din ceasul kilometrajului stanga jos, portocaliu?
Collapse
X
-
pune o poza ca nush de care zici.........
-
Nu am manual . Mai jos se poate vedea despre ce bec ai vorba.De mentionat ca sta aprins putin cand pun contactu dar 1secunda mai mult ca restul becurilor dupa care se stinge.Attached Files
Comment
-
Acela nu cumva e becul martor pentru prezenta apei in filtrul de motorina?
P.S. @petrutzmarian Cel de care vorbesti este in partea stanga, in zona turometrului, nu a vitezometruluiLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
asa este 77 sky.daca se aprinde in mers pret de cateva secunde nu e bai.daca nu se mai stinge, se opreste masina imediat si remorcata in service.
la noile dci-uri este scris doar STOPFotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
E martorul pentru prezenta apei in filtrul de motorina, cum s-a mentionat deja.
Daca se stinge mai tarziu decat celelalte nu e o problema, inseamna ca se face comunicarea cu senzorul de apa mai greu si nu se poate citi starea atat de repede. Dupa schimbarea filtrului de motorina sau cand e rece afara s-ar putea sa nu mai faca la fel.
Comment
Comment