If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum pot da bara aceea mica din lateralul masinii jos??
Si am lipit dungile acelea pe masina cum se vede si in poza si nu pot sa le dau jos. Cand trag de ele se rup deasupra si imi ramane banda aceea cu care sa lipit pe masina si nu pot sa o dau jos. Cum sa fac??
tu vrei sa dai jos bandourile laterale??? sau ornamentele alea pe care ti leai lipit tu pe bara???
bandourile de pe usi din cate stiu eu sunt montate cu clipsuri...deci tragi de ele.(cred)
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Din cate stiu eu,ornamentul de pe usi este prins pe interior cu piulite(nu sunt sigur),deci ca sa le dai jos trebuie sa demontezi fetzele de usi.Ornamentul de pe spoilere...ti-ai cam facut de lucru,mai greu cu adezivul ala,dar nu imposibil.Cu benzina ai incercat?
Lasa masina undeva in soare sa bata in ele si apoi le iei la jupuit cu unghia..am avut si eu lipite niste chestii asemanatoare pe masina si lafel am procedat.Posibil sa ramana niste urme pe masina care vor iesi doar la polish.
bandoul lateral tragi de el tare si iese... e prin in clipsuri ( braduti)
dungile acelea cromate, sau mai bine zis lipiciul lor recomand sa freci bine cu detergent de vase... nu folosi diluant sau mai stiu eu ce alte minuni d-astea ca o sa afecteze vopseaua.
da-i cu benzina si fumeaza o tigara. Dupa ce se evapora toata benzina incearca sa incalzesti prostiile alea cu o suflanta cu aer cald (ceva de genu asta: http://www.bosch-do-it.ro/boptocs2-r...&ccat_id=95243 ). Merge si cu lasatul la soare, dar mai greu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment