Ce Ma Sfatuiti Legat De Casco?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Ma Sfatuiti Legat De Casco?

Astazi am fost la casco ca am avut un mic incident cu masina soldat cu o indoitura la aripa si asiguratorul mi-a dat pastila ca ami repara masina gratis acuma dar trebuie sa semnez un act aditional la contract si sa accept o franciza de 175E daca vreau sa pastrez contractul si daca nu vreau sa scriu NU si mi se rezileaza contractul urmand sa merg sa discut la banca (banca de unde am luat creditul pt masina) sa-mi gaseasca alt asigurator agreat de ei.Mi-a mai dat duma ca pierd facilitatile care le am, desi nu vad care sunt aceste facilitati.Am uitat sa mentionez ca este vorba de Omniasig.Ce ma sfatuiti sa fac?

eu zic sa semnezi...daca face acum macar moca...ca franciza ai peste tot...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu zic sa-i bagi in ma-sa de nesimtiti. Si fugi cat de tin picioarele, de Omniasig. Foarte neseriosi.
      Daca acel contract nu a expirat, iar tu nu ai franciza, obliga-i sa ti-o repare. Inclusiv, sa ajungi a trimite faxuri in Austria. Cu Omniasig, trebuie sa mergi pana in panzele albe...din pacate.

Comment

Nu semna!!!!
        Daca INITIAL contractul tau era cu franshiza ZERO,......SUNT OBLIGATI SA ITI REPARE MASINA!

Comment

Nu semna, sunt de acord cu fulgerica 71.

Comment

Oricum au spus ca o repara indiferent daca accept sau nu fransiza aea.Numai ca daca nu o accept se reziliaza contractul.Desi contractul facut cand am luat masina este pe toata perioada creditului si este fara fransiza.Nu am citit contractul in amanunt dar ma gandesc ca scrie pe undeva ca oricare dintre parti are voie sa rezilieze contractul fara acceptul celeilalte.

Comment

@blaze2k: si eu am luat masina tot cu ajutor din banca, am contract de CASCO tot fara fransiza (e drept, la altii), cu rata fixa stabilita de banca pe toata perioada contractului, desi in contractul asiguratorului scrie ca rata se diminueaza anual daca nu exista incidente (e drept ca se devalorizeaza si masina, dar la asta nu am ce face). Deci sunt hoti si neseriosi (ca sa nu zic altfel, sa o iau apoi eu...). Tine cont de sfatul lui Cezar. Eu am jurat ca, daca nu me voi folosi de polita, la finele anului 2 de CASCO (primul l-am primit cadou, la promotie, iar dupa primul an platesc din buzunarul meu) imi revopsesc masina pe CASCO si reziliez contractul cu ei in clipa in care imi ridic masina din service (daca imi impun fransiza). Arde-i pe tarani si fa-le reclama de sa le mearga fulgii.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Citeste contractul si polita.Sunt obligati sa iti repare masina.Te pacalesc,sunt cei mai mari nesimtiti.Imi pare rau ca am asigurarea la ei.Daca nu eram legat de banca,eu unul renuntam la ea.NU semna.
                sigpic

Comment

Asculta si de sfatul lui Pacco, fiindca si el are un topic asemanator celui deschis de tine si e la fel de necajit ca tine. Poti citi si posturile de pe topicul lui, ca are un pic mai multa vechime ca al tau.

Comment

la ce firma ai contractu de casco? blaze

sigpic

Comment

A specificat in primul post al topicului: Omniasig.

Comment

La Omniasig are...citeste mai atent
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

auzi ma intunecatule de ce nu inchizi topicu si tu si cezar deja ati postat...
                          1.topicu e intro arie gresita
                          2.subiectu sa discutat si arhidiscutat http://www.loganclub.ro/forum/respec...to-t12691.html

intrebarea mea era ironica... s-au facut 10posturi intro arie gresita , despre un subiect cunoscut de toata lumea

sigpic

Comment

Am discutat cu banca si urmeaza sa ma sune persona de la banca sa verifice toate posibilitatile pe care le am.La prima discutie mi-a dat dreptate reprezentanta bancii in sensul ca nu este normal ce fac si ca ei nu stiau de chestii de genul asta.Solutia care mi s-a dat pana la informari ulterioare din partea respectivei persoane este reziliera contractului cu Omniasig si mutarea la alt asigurator.

Comment

Atunci, continuam pe link-ul pus de Sonykel.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google