unde mai gasesc si yo loganuri in miniatura in afara de mioveni?
Masinute
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Este oferta speciala la miniaturi in perioada 1-30 iunie la dealer:
- Miniatura Logan Prestige - 26 RON
- Miniaturi 7 cm (3 inch) - 6,9 RON
In cazul miniaturilor de 7 cm sunt vreo 12 variante.
Mai multe detalii aici: http://www.dacia.ro/#/oferte-special...i-cadouri.html
Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.
Eu maine am sa ma duc la dealer sa vad daca le gasesc pe toate sa le cumpar.sigpic
Comment
-
Daca stau sa ma gandesc bine, pe niciunde nu am vazut machete de Logan/Sandero/Van/Pick-UP decat acuma, in oferta de la Dacia. Nu cred ca cei care fac machete (Burago,Maisto,Revell etc) au si gama Dacia.
Edit: Se pare ca totusi am gasit macheta de Logan si Sandero, insa nu culoarea pe care o cauti tu vodka. Dar preturile sunt destul de piperate: Logan si Logan Prestige 1/43 - 90 RON si Sandero 1/43 - 120 RON. Cam mult dupa parerea mea.Last edited by MAVERICK_SS; 18 June 2009, 15:08.sigpic
Comment
-
ohooooo cu banii aia ce nu fac
yo vazusem la dacia center la mioveni o groaza de culori si ph1 si ph2 si mcv pick up d-alea de politie o duzina...sa nu omit cele de cupa cu stickere
dar pe vremea aia n-aveam ganduri
in targ nu stiu pe unde ar putea avea ca la cate prostii se gasesc in targ si la cate tarabe sunt....
Comment
-
Macheta care o vrei tu costa 130 lei si se gaseste la mai multi dealeri din Bucuresti.
Despre machete Logan se discuta aici, asa ca se inchide.
Comment
Comment