Se Ia Talonul Pt. Un Bec Ars???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca ar trebui sa ne echipam masinile noastre logan cu camere(infrarosu,termice,etc..) din astea care vad tot ce misca noaptea in fata ta pe mai bine de cateva sute de metri si care sa te avertizeze de genul asta de masini,carute,biciclisti,pietoni si alte asemenea obstacole pe care uneori din nefericire le observi prea tarziu.
    Zic ca ar merita investitia asta pe masina la cate intalnim noi in trafic.

Comment

investitia ar merita dar din pacate asemenea sisteme sunt foarte scumpe
      HD-87-DLR

Comment

si mie au vrut sa-mi ia talonul pt bec ars pe partea dreapta.veneam de la Foieni catre Timisoara pe la ora 16 deci era lunina afara circulam cu farurile aprinse si in Comuna Peciu nou ma trage pe dreapta ca am becu ars. Pe partea stanga mergea farul si din cate stiu eu pe stanga e obligatorui sa ai.
        si se apuca nenea politaiu sa faca pe grozavu cu mine ca pt asa ceva se ia talonu si ii zic ca cum ajung in Tm imi remediez problema.ca nu am bec si nici nu ma bag sa schimb eu becul.si imi zice iar ca se ia talonul pt asa ceva, ca ce am prea multi bani si vreau sa iau amenda...
        nu aveam bec in portbagaj si daca-l aveam oricum nu ma pun sa-l schimb eu ca trebuie sa dau un capac jos si dupaia pot schimba becul,si ce ma fac cu clemele ca trebuie sa am degete de pianist sa-l pot schimba.in plus nici nu-mi vine sa ma bag eu fata la asa ceva mai stric ceva pe acolo

Comment

daca aveai becuri albastre atunci putea sa retine dar in cazul asta nu, cred ca era vorba de spacogalmin ca a avut dureri in buzunar

Comment

pe mine m-au oprit pentru un bec stins/ars (pe faza scurta) cel de pe stanga...mi-a spus ca daca nu pot sa remediez defectiunea imi ia talonul...eu am mai patit cu becul stins/ars asa ca am scos capacul de plastic din spatele becului si am dat cu degetul peste el pana s-a aprins.mi-a dat talonul si am plecat...a doua zi mi-am luat luat 2 becuri l-am schimbat pe cel defect si celalat il tin rezerva ))...Politia P**i...astia daca se poate iti ia si masina doar ca sa se scoate si ei cu ceva....
            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Daca nu'ti cunosti drepturile, ei speculeaza, ca asa au ordine.

Cine e de vina?
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Doamne cate mai patesc unii... ma mir cum de mai rezistati!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google