Zgomot enervant la portiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va salut. am si eu un zdranganit intre bord si parbriz, imi cer scuze daca nu am postat problema unde trebuie dar nu am gasit in alta parte subiecte asemanatoare. daca ma poate ajuta si pe mine cineva. la multi ani pentru toti cei care poarta numele de Ion. va multumesc

Comment

• Originally posted by tacciudaniel View Post
      va salut. am si eu un zdranganit intre bord si parbriz, imi cer scuze daca nu am postat problema unde trebuie dar nu am gasit in alta parte subiecte asemanatoare. daca ma poate ajuta si pe mine cineva. la multi ani pentru toti cei care poarta numele de Ion. va multumesc
      daca te referi laparteadintre bord si parbriz,acolo unde este grilajul de iasa aerul, face zgomot platicele res[ective, eu am patit sa se auda numai iarna, cand este frig, dar am bagat niste siliocn de bord si nu mai face...

deci acum am verificat ,zgomotulla portiera mea se aude de la intinzatorulde la usa, ace esre prins printr-un nit si sintul ala este prins de stalp..acolo la nit, sa slabit si troncane.
      Exista de cumparatd e undeva ???
      Last edited by catalintal; 7 January 2012, 14:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• zgomotul acela este facut de CUIUL de care zici tu si la mine era aceeasi problema dar am pus niste vaselina sau niste ulei pe toate si nu se mai aude foarte putin ulei ca altfel se scurge si ajunge pe caroserie ;)
        MY CLA

Comment

• am avut si eu o asemenea problema la usa, am fost cu ea la dacia, si miau gasit un surub desfacut si care cazuse in portiera

Comment

• problema la mine este exact intre geam si bord,si pe deasupra se mai si muta zgomotul cand spre dreapta cand spre stanga.am zis ca o fi vreun surubel sau o piulita de aceea am intrebat.va multumesc

Comment

• Servus!
              Pentru cei care au probleme cu troncanelile usilor, eu am facut urmatorul lucru si s-a facut liniste-liniste in masina:
              - am schimbat mansonul (bucsa) din plastic de pe cuiul percutor cu 4 bucsi realizate din poliamida( facute la strung- pentru cei din Cluj va pot da numarul de telefon al mesterului- 4 bucsi de poliamida va costa 80 de lei)
              Urmeaza izolarea portierelor, astept sa se faca mai cald.

Servus!
              Pentru cei care au probleme cu troncanelile usilor, eu am facut urmatorul lucru si s-a facut liniste-liniste in masina:
              - am schimbat mansonul (bucsa) din plastic de pe cuiul percutor cu 4 bucsi realizate din poliamida( facute la strung- pentru cei din Cluj va pot da numarul de telefon al mesterului- 4 bucsi de poliamida va costa 80 de lei)
              Pt "tacciudaniel": desfaci ornamentele de plastic de pe montantul A( stanga-dreapta) si vei vedea doua suruburi de fixare a bordului. Strange-le bine. Mai ai ceva suruburi in spatele consolei centrale la casetofon parca, acolo nu am ajuns inca. Mult succes!
              Last edited by ani[I]aL_2008; 12 January 2012, 11:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• zgomotu acela dintre bord si geam pe la mijlocul bordului si eu il am de cand s-a racit afara dar chiar nu imi pot da seama cu sa nu mai faca am pus cauciu am strans toate suruburile dar nimic
                MY CLA

Comment

• multumesc ani[I]aL_2008 pentru informatii o sa incerc si o sa iti spun daca sa rezolvat.o zi buna

Comment

• Originally posted by ani[I]aL_2008 View Post
                    Servus!

Servus!
                    Pt "tacciudaniel": desfaci ornamentele de plastic de pe montantul A( stanga-dreapta) si vei vedea doua suruburi de fixare a bordului. Strange-le bine. Mai ai ceva suruburi in spatele consolei centrale la casetofon parca, acolo nu am ajuns inca. Mult succes!

Cam scumpe bucsile cand in magazin sunt in jur de 0,5 RON nu cred ca rezinta masina sa cumperi bucsi din magazin de 80 RON

Comment

• Am facut si eu bucsile de poliamida. o parte din zgomotele portierei au disparut.
                      Bucsa trebuie sa aiba in continuare posibilitatea de rotatie pe cui, altfel va toci pintenul din portiera.
                      Bucsi pot sa fac eu, cine doreste va rog sa imi ziceti.

Comment

• Eu as fi interesat. La ce pret?
                        Last edited by 77sky; 14 April 2012, 09:32.

Comment

• 15lei setul

Comment

• cuiul de la ph2 nu se potriveste sau mai trebuie ceva modificat? aseara m-am uitat la loganul unui prieten si cuiul respectiv e din fier. spre fericirea lui nu ii troncane nicio usa. ca solutie de moment am adoptat playerul la maxim )

Comment

• parerea mea este ca sunt mai bune bucsile de poliamida. in momentul contactului dintre pintenul din usa si busa, bucsa se roteste pe cuisi in felul asta se evita frecarea si prelungirea vietii pintenului. in cazul cuiului din fier care nu are bucsa rotitoare, momentan merge bine dar cu timpul pintenul din usa se va toci si va trebui inlocuit. eu cred ca e mai usor de inlocuit bucsa neagra decat pintenul din usa. nu stiu sa zic cum e la ph2 cuiul

Comment

• Salut
                                Cum se da fata de usa jos pentru a schimba oglinda ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google