jafu meu nare nici un an si a inceput sa scartzie de rupe ..din spate se aude cateodata woferul(ala il mia strag eu nui prob nu-i de la ei ) si portierele spate scartzie la orice coboratura de bordura sau gropitza ...le-am dat chederele odata cu silicon de bord si nu se auzea nik dupaia iar se auzea ..le-am sters cu alcoll etilic si sia mia revenit acu iar se aude mor de dracii cateodata cand merg cu ea....am ops ca dc apas pe portiera spate face acel scartzait freaca pe cheder....in fatza se aude pe la bord ceva ..initzial era usa de la torpedo acu nus ce plm se mai aude ca aia o ami tzin cu mana si tot se aude se mai aude platicul de pe stalp cum freaca de plasticu de la bord ....oficial masina e varzaa la capitolu interior
) in rest nu am avut probleme de fabricatzie cu ea ...luna vitoare vine revizia sa le scot oleak ochii la astia ..a da si cica am volan de piele ..o pl sa tocit deja
) se ia dp el parcai dat cu chrema de papuci //mai degraba e un caiuciuc pus peste piele nus cum sa explic sa facut ca .....trebe schimbat si ala :P bine ca am garantzie!!a da si a ruginit blocu motor sau ceva de genu ep dedesupt vad ruginit peacolo ...

Comment