in timp ce merg..pe un drum putin mai accidentat..cam cum e tot orasul de altfel...se aude din portiera dreapta fata...un troncanit....cineva mi-a zis k e de la incuietoare mai exact de la cuiul ala de pe caroserie de care se prinde incuietoarea...si a mai zis ca nu am ce sa ii fac.... ....va rog dati o solutie poate cineva a mai patit.....ce naiba tre sa fac?????? ..........ms mult
Zgomot enervant la portiera
Collapse
X
-
De cat timp ai masina?
De la cuiu' ala nu stiu daca se aude ceva, stiu doar ca in timp se uzeaza si ca solutie (am vazut cu ochii mei si functioneaza f bine)pui doua-trei randuri de banda izolanta (neagra) peste plasticu ala ordinar. Si usile ti se vor inchide mai bine
-
Nu stiu ce sa zic...e km ciudat...dar mi-e greu sa cred k zgomotul se aude de la cuiul ala...un prieten a patit ceva d genu..se auzea tot in dreapta fata...dar a vorbit cu cineva si pana la urma a rezolvat...cauza:in viraje roata atingea caroseria...acum nush ce sa zic....du-te pana la service sa vezi ce zic si aia...baftasigpic
Comment
-
S-ar putea sa fie desfacut un surub de la macaraua geamului, pe care poti sa-l strangi si tu, desfacand fata de usa si uitandu-te daca se misca ceva pe acolo sau te poti duce in service daca mai ai garantie si rezolva baietii problema.
Comment
-
masina e de aproximativ 4 luni......iar zgomotul se aude de la rahatul ala de cui ......caci dupa ce am invartit de plasticul ala o vreme nu s-a mai auzit...iar dupa asta...iar a inceput....daca pun banda de izoler sau ma rog eu ce....nu se strica iala aia de pe portiera????????0.9 tce SL plus
Comment
-
baga mare
Originally posted by iooon_cugmasina e de aproximativ 4 luni......iar zgomotul se aude de la rahatul ala de cui ......caci dupa ce am invartit de plasticul ala o vreme nu s-a mai auzit...iar dupa asta...iar a inceput....daca pun banda de izoler sau ma rog eu ce....nu se strica iala aia de pe portiera????????sigpic
Comment
Comment