Aceste lucruri au fost gandite, ca sa pui tu mana sa le repari, daca nu s-ar fi intamplat nimic ar fi aparut monotonia, asa ca au pus niste greieri ca sa ai ce sa faci
Zgomot enervant la portiera
Collapse
X
-
Problema se rezolva mult mai usor. Multi au tendinta sa puna banda izoler dar tine cat sa deschizi si sa inchizi portiera de 5-6 ori cel mult, iar daca pui prea multa va trebui sa tragi tare cand o deschizi pt ca se blocheaza si cand va trage de portiera unu mai musculos risti sa ramana cu muneru in mana
Scoate surubul, da jos tubul ala negru de pe el si da fuga la magazin si cumpara niste tub pvc la aceiasi dimensiune apoi taie-l la lungime cu ala original (atentie,trebuie sa se miste, daca e mai lung va sta fix si se va uza mai repede) si ai rezolvat problema. Va recomand sa nu puneti vaselina ca se imbiba cu praf si nu se mai invarte pe ax scurtandu-i astfel viata.
Comment
-
A mea cand se deschide se aude un zgomot de frecare de balama parca ai deschide o usa de magazie(doar stanga fata);in rest aceleasi trancaneli + inchiderea centralizata se aude la deschidere de parca ar manevra mecanismele cu ajutorul unui scripete si actioneaza putin intarziat
Comment
-
Se rezolva problema dupa gresarea balamalei.
Comment
-
s
Originally posted by iooon_cug View Postin timp ce merg..Pe un drum putin mai accidentat..Cam cum e tot orasul de altfel...Se aude din portiera dreapta fata...Un troncanit....Cineva mi-a zis k e de la incuietoare mai exact de la cuiul ala de pe caroserie de care se prinde incuietoarea...Si a mai zis ca nu am ce sa ii fac.... ....Va rog dati o solutie poate cineva a mai patit.....Ce naiba tre sa fac?????? ..........Ms mult
Comment
-
Da, se potrivesc noile sisteme de inchidere.
Comment
Comment