If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
unde imi vopsesc si eu barile fata+spate in culoarea masinii ??
unde imi vopsesc si eu barile fata+spate in culoarea masinii ??
salut , sunt nou pe aici si as vrea si eu sa stiu pe unde gasesc in constanta sa imi vopsesc barile fata+spate in culoarea masinii...
oare imi afecteaza garantia masinii??
astept niste raspunsuri.
va multumesc mult
Nu ai de ce sa pierzi garantia. Barele poti sa le vopsesti la dealer, costa vreo 100-150 ron, sau la o vopsitorie mai mica, unde nu costa mai mult de 50 ron.
va multumesc mult ... deci o sa aleg unde e mai ieftin ... adica la vreo vopsitorie .. )
de ce bani imi raman imi iau niste lichide de curatat tapiteria )
aveti grija pe unde le vopsiti, ca daca nu sunt facute bine se cojeste vopseaua depa 3-4 luni, recomand dacia, trebuie facute cu spritz-kit, sau mai bine este un adeziv special pentru plastic, si apoi se aplica vopseaua. Nu bag mana in foc pentru vopsitorii.... aia le cam fuseresc.. si nu merita... vorba aia: dai un ban dar stai in fatza.
spritz-kit ptr ce??? adezivu special se numeste PRIMER , PLASTIC PRIMER si e ca un fel de amorsa...
Corect Sony,asa este PRIMER se numeste e un lichid mai galbui asa si lipicios cu care se sufla pe plastic inainte de a fi vopsit.....ca sa prinda vopseaua mai bine(sa se lipeasca mai bine zis)
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
si spritz chit nu se da , ala se da deobicei pe barile din fibra de sticla ptr a acoperii pori , cred ca sar putea da si pe astea ca sa dispara efectua ala de coaja de portocala dar nu stiu daca prinde pe plastic , mai bine se matuieste bara inainte m refer la bandoul barii partea acea neagra cum se vede in semnatura lui Road Impire
Eu o las asa...am gasit nisteurme in "zona neagra" de toata frumusetea!Daca erau vopsite cred ma zgariam pe ochi de ciuda!Asa macar nici nu se vede!...Deh....nu i-a ajuns cuiva strada!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Cel mai bine te duci la o vopsitorie si cumperi tu plastic primer iar cand lucreaza baietii la masina stai si tu sa vezi ce iti fac.Oricum vopsitoriile mai de doamne ajuta nu iti ofera nici o garantie pentru vopseaua care o dau pe masina?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment