unde imi vopsesc si eu barile fata+spate in culoarea masinii ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde imi vopsesc si eu barile fata+spate in culoarea masinii ??

salut , sunt nou pe aici si as vrea si eu sa stiu pe unde gasesc in constanta sa imi vopsesc barile fata+spate in culoarea masinii...
    oare imi afecteaza garantia masinii??
    astept niste raspunsuri.
    va multumesc mult

Nu ai de ce sa pierzi garantia. Barele poti sa le vopsesti la dealer, costa vreo 100-150 ron, sau la o vopsitorie mai mica, unde nu costa mai mult de 50 ron.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

doar 150 ron cam putin????

Comment

wauuuuuuuu...doar atat...vreau si eu....in iasi imi recomanda careva o vopsitorie??????????????
        0.9 tce SL plus

Comment

Intr-adevar e 180 RON la reprezentanta DACIA cu tot cu manopera...;)
          :inlove:

Comment

adica la Dacia, manopera + vopsea=180 roni bara de vopsit integral ???
            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

va multumesc mult ... deci o sa aleg unde e mai ieftin ... adica la vreo vopsitorie .. )
              de ce bani imi raman imi iau niste lichide de curatat tapiteria )

Comment

aveti grija pe unde le vopsiti, ca daca nu sunt facute bine se cojeste vopseaua depa 3-4 luni, recomand dacia, trebuie facute cu spritz-kit, sau mai bine este un adeziv special pentru plastic, si apoi se aplica vopseaua. Nu bag mana in foc pentru vopsitorii.... aia le cam fuseresc.. si nu merita... vorba aia: dai un ban dar stai in fatza.

Comment

spritz-kit ptr ce??? adezivu special se numeste PRIMER , PLASTIC PRIMER si e ca un fel de amorsa...

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL
                    spritz-kit ptr ce??? adezivu special se numeste PRIMER , PLASTIC PRIMER si e ca un fel de amorsa...
                    Corect Sony,asa este PRIMER se numeste e un lichid mai galbui asa si lipicios cu care se sufla pe plastic inainte de a fi vopsit.....ca sa prinda vopseaua mai bine(sa se lipeasca mai bine zis)
                    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

si spritz chit nu se da , ala se da deobicei pe barile din fibra de sticla ptr a acoperii pori , cred ca sar putea da si pe astea ca sa dispara efectua ala de coaja de portocala dar nu stiu daca prinde pe plastic , mai bine se matuieste bara inainte m refer la bandoul barii partea acea neagra cum se vede in semnatura lui Road Impire

sigpic

Comment

Ce bine mi-au vopst si mie bara cea noua ca la primu jet(dupa 23 saptamani) le-am facut mizerie la aia in spalatorie)) asta e incerc in alta parte;))

Comment

Si eu mi-am vopsit barile in service si nu am nici cea mai ma]ica pb pt ca au f date cu primar si pe urma vopsite

Comment

Eu o las asa...am gasit nisteurme in "zona neagra" de toata frumusetea!Daca erau vopsite cred ma zgariam pe ochi de ciuda!Asa macar nici nu se vede!...Deh....nu i-a ajuns cuiva strada!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cel mai bine te duci la o vopsitorie si cumperi tu plastic primer iar cand lucreaza baietii la masina stai si tu sa vezi ce iti fac.Oricum vopsitoriile mai de doamne ajuta nu iti ofera nici o garantie pentru vopseaua care o dau pe masina?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google