Far Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Far Logan

Am cumparat acum o luna un far de logan nou noutz,cred ca turcism si azi am observat cu stupoare dupa ploaia de ieri ca inauntru lui,in partea de jos,pe sticla niste pete gri,asa,am scos becu,am incercat sa le sterg si am vazut ca se sterge practic oglinda cu totul,de fapt acele pete sterg oglinda,si ramane plasticul.A mai patit cineva asa ceva?Din ce or fi facute faruri astea turcesti?Din plastilina?

putin dai putin face...sti cum e...'suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine'...presupun ca ai dat mai putin pe el daca nu e 'de origine' nu?
    Slow & Safe

Comment

Am dat 100 de ron pe el,cu tipla pe el,nou nout

Comment

Daca ai bonul fuga cu el inapoi, daca e din magazin, daca nu ghinion. Mai bine cumparai unul de pe forum.

Comment

Pai de ce crezi ca ma oftic??Ca nu am bon ca e luat de la cineva,dar faza e cum draq sa se faca oglinda aia asa?Ca asta vechi de l-am schimbat e prin curte ploua pe el si nu are nici pe draq oglinda aia?Si la asta nou zici ca am dat cu picaturi de acid pe el.

Comment

E facut de mantuiala...d-aia. Cat dai atata face
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai da,dar o fi nichelat sau doar vopsit,sau e facut la panarama asa direct?Am deschis faru cu gandu sa sterg picaturile alea dar m-am calmat cand am vazut ca o data cu ele se sterge oglinda cu totul

Comment

mie mi-a pus in service unul taiwanez si noaptea aveam o pata neagra inconjurata de lumina , am fost inapoi si le-am zis ca aduc protectia consumatorului iar in 15 minute am avut far original, pacat de bani ,poate nu stiti cat costa 16 dolari afara bucata dar sa cumperi mai multe

Comment

cine stie daca se pot inlocui sticlele farurilor?
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google