Originally posted by iulian_vis
Schimbatorul de viteze
Collapse
X
-
-
Originally posted by sonykelmi-e mi-se pare scurta... vorbesc serios
vreau sa-i transmit(in plublic) ca este un mare... nu mai bine ma abtin si raman ON Topic
Deci mie la Logan schimbatorul mi-se pare scurt nu stiu daca e mai scurt de cat cel de dacie sau de wv sau de ferrari dar din cauza pozitiei in scaun mie tot lung mi-se pare chiar daca las scaunul in jos de tot. atat am avut de zis.
PS. cei care mai au ceva sa-mi transmita si ar fi offtopic aici sau oriunde ii invit le mesaje private pot sa-ma si injure ca eu nu ma supar...
sigpic
Comment
-
Spike, nu ma intereseaza pe mine cat e maneta de lunga de la podea, din cutie, etc... eu vorbesc de lungimea ei din locul in care iese din consola pentru ca aia se vede. Mie mi se pare lunga si da, mult mai lunga decat la VW (cel putin passat/golf 2004).
Comment
-
Ok...deci ''maciulia'' merge scoasa. Raman uimit sa vad ca ati tras cu putere (invartit) de ea si n-a iesit...frate-meu a ramas cu ea in mana, are masina de 2 ani si ceva. I-am pus-o inapoi cu superglue.
Maciuca n-are filet, e bagata prin presiune, pe tija are niste crestari facute ca sa tina bine in plastic.
Mie nu mi se pare prea lunga maneta, da-o naiba ca nu-i masina sport. Mai ales datorita configuratiei scaunelor fata , care stai pe ele cel putin ciudat, daca o scurtezi o sa ai probleme la schimbat.
Eventual schimba maciuca cu un maner de asta nou, prinzi foarte fain de el, parca schimbi mai fain treptele.
Comment
-
Originally posted by sonykelsi ce sa strica? costa mult reparatile???
Comment
-
Nu se intampla nimici daca tii de maneta, totul e sa nu tragi in sus de maciulie fara sa tii deloc de maneta.
Comment
-
Originally posted by daniel76Andrei , tija nu este in CV , tija este incutia de comanda levier CV
Comment
-
cum sa dai CV jos ca sa ajungi la cutia de comanda ?
cutia de comanda este pe tunelul caroseriei si face legatura cu CV printr-un levier care este fixat pe axul tijei cutiei de comanda cu o piulita , se desface piulita aia si apoi se poate desface cutia de comanda ,nu ai treaba cu demontarea CV-ului
Comment
Comment