If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stie cineva care este tipul de cauciuc cu care vine echipat standard versiunea Laureate a Loganului Ph2?
Tatal meu si-a achizitionat de curand modelul mentionat si a venit echipat cu cauciucuri Barum. Nu trebuia sa vina echipat cu Continental/Michelin?
Ma intereseaza daca stie cineva sigur ca masina trebuia echipata cu Conti/Michelin ca sa stiu daca pot merge sa fac plangere sa schimbe Barum-urile. Eu am fost sa-i intreb si mi-au dat cu Flit, mi-au zis ca "nu conteaza domne', Loganele astea vine echipate cu ce cauciucuri se nimereste din fabrica, nu e o regula". La cum se uita ala de la Auto Cobalcescu pe pereti cand spunea vorbele de mai sus, tind sa cred ca mintea cu nerusinare.
Astept o parere avizata
Valentin odata ce nu ai Kormoran eu zic sa fii multumit. Mergi pina la iarna cu barumul ca sunt bune iar la iarna iti ei cauciucuri de iarna de care vrei tu.
Ma intereseaza daca stie cineva sigur ca masina trebuia echipata cu Conti/Michelin ca sa stiu daca pot merge sa fac plangere sa schimbe Barum-urile.
In principiu Ph1 cu ABS (asta include automat Prestige) trebuiau sa vina cu Michelin/Conti, asa cum spunea la acel moment prezentarea pe site-ul Dacia. Masina ta este cumparata in aceeasi luna in care mi-am luat si eu primul Logan MCV (laureate cu ABS) din prima serie, si care spre surprinderea mea nu avea Conti sau Michelin dupa cum ma asteptam, aveau...Debica.
Am facut scandal ca mi le-au schimbat la dealer, nici ei nu stiau, au cautat daca are ABS sub capota - dupa care s-au dus in curte si mi-au aratat ca toate MCV-urile veneau cu aceste minunate cauciucuri, chiar daca aveau optiunea ABS. A fost dupa parerea mea primul "downgrade" la Dacia.
Am urmarit in continuare, si variantele de berline cu ABS veneau tot cu cauciucuri bune si dupa aceasta data...
Deci eu cred ca ai luat teapa...dar daca nu exista o specificatie de livrare a masinii ca ai avut Barum, eu cred ca nu ai nici o sansa...
@Valentin_N stai linistit, al meu Laureate PH2 din august 2008 fara ABS a venit cu Barum! Astia de la Dacia pun cauciucuri dupa cum le tuna, nu te duce sa faci scandal ca iti creste tensiunea degeaba, "asa face toate"!
Valentin are un Prestige Ph1 (nu stiu de ce a postat aici) din noiembrie 2006...si trebuia sa aiba Michelin sau Conti la acea data...
Thread-ul asta nu e despre Prestige-ul meu care oricum a venit cu Continental.
Problema e masina tatalui meu, Laureate PH2 din 2009.
Da, am cautat pe site-ul Dacia si se pare ca nu e mentionat tipul de cauciuc cu care vine echipata versiunea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment