sony, ai prins ideea. nu pupi nimic din oferta
Oferta Logan Noiembrie 2007
Collapse
X
-
2. Tu alegi un Logan diesel iar noi iţi plătim taxa de înmatriculare în valoare de 168 euro
Ofertă valabilă pentru orice versiune Logan diesel aflat în stoc şi livrat în intervalul 30 octombrie – 3 decembrie.
Am uitat ca tu iti iei benzinar....
Normal ar fi sa dea si la cele livrate nu numai la cele comandate in perioada asta...In tara momentan.
Comment
-
Am primit raspuns:
Buna ziua,
Stimate domnule ,
Referitor la intrebarea dumneavoastra privind oferta comerciala Dacia valabila in perioada 30.10.-03.12.2007, va comunicam faptul ca aceasta consta in: firma Dacia plateste taxa de prima inmatriculare pentru orice autoturism Logan berlina diesel aflat in stoc la data de 30.10.2007, cu conditia ca acesta sa fie livrat in intervalul 30.10.-03.12.2007.
Lista vehiculelor participante la aceasta promotie se afla la dispozita retelei autorizate de agenti Dacia.Ca atare, pentru a putea afla daca autoturismul comandat de dumneavoastra face parte din acea lista, va recomandam sa contactati agent-ul Dacia, SC xxxxxxx SRL Sibiu, la care ati comandat autoturismul.
Comment
-
"pentru orice autoturism Logan berlina diesel aflat in stoc la data de 30.10.2007, cu conditia ca acesta sa fie livrat in intervalul 30.10.-03.12.2007."
Ce stoc, frate, cand eu va aud ca asteptati cate 2 luni?! Asta e vrajeala. Asa se vede la mine. O sa va zica "aaa, domnu', ne pare rau, autoturismul dvs a fost comandat nu a fost pe stoc".
Adica e doar o mica smecherie de marketing. Sperante o mie, beneficiu zero...
Comment
-
Originally posted by zenit"pentru orice autoturism Logan berlina diesel aflat in stoc la data de 30.10.2007, cu conditia ca acesta sa fie livrat in intervalul 30.10.-03.12.2007."
Ce stoc, frate, cand eu va aud ca asteptati cate 2 luni?! Asta e vrajeala. Asa se vede la mine. O sa va zica "aaa, domnu', ne pare rau, autoturismul dvs a fost comandat nu a fost pe stoc".
E o smecherie ca sa scape de masinile aflate deja la dealeri si care nu au prea multe dotari ca sa fie cerute de clienti. Si mie mi`au raspuns la mail cu acelasi text clasic. Asta e. Macar sunt linistit ca si daca comandam acum masina tot nu primeam taxa din cauza faptului ca e asadar o gaselnita sa scape de stocurile de la dealeri. Ori eu am vrut ceva mai special si nu se gasesc pe stocuri prea curand modelele dotate.Chrysler PT Cruiser 2.0, 141cp - 2002, gri platine
Logan Prestige 1.5 dcI, 85 cp - noiembrie 2007, gri comete
Descarca Manual de Service Logan
http://rapidshare.com/files/68154108...de_service.pdf
Comment
-
pe stoc sunt masinile fara dotari sau mai putin cerute ptr ca fabrica are norma 100rosii 100albe 100gri sa zicem din care sunt comandate doar 70 dalea 30dalea 50 dalea... si restu se imprastie pe la dealeri astea sunt masinile pe stoc...
prvasile nu mai da quete la mesaju anterior ca o sa te urecheze moderatorii
sigpic
Comment
-
Originally posted by prvasileE o smecherie ca sa scape de masinile aflate deja la dealeri si care nu au prea multe dotari ca sa fie cerute de clienti. Si mie mi`au raspuns la mail cu acelasi text clasic. Asta e. Macar sunt linistit ca si daca comandam acum masina tot nu primeam taxa din cauza faptului ca e asadar o gaselnita sa scape de stocurile de la dealeri. Ori eu am vrut ceva mai special si nu se gasesc pe stocuri prea curand modelele dotate.
Asi vrea sa intreb si eu cum se poate verifica data fabricatiei unei masini, pt ca numai asa poti afla daca masina a fost fabricata sau nu inainte de 30.10.2007. Stie cumva cineva. Eu am ridicat masina pe 19.11, si teoretic trebuia sa ma incadrez in promotie. Insa raspunsul a fost ca nu era pe stoc, fara a preciza data fabricatiei.
Daca cumva codurile inscrise pe ea pot fi descifrate si sa reiasa data fabricatiei
Comment
-
Originally posted by zenit"pentru orice autoturism Logan berlina diesel aflat in stoc la data de 30.10.2007, cu conditia ca acesta sa fie livrat in intervalul 30.10.-03.12.2007."
2.Oferta comerciala conform careia firma Dacia
plateste taxa de
inmatriculare pentru orice Logan berlina diesel aflat
in stoc Dacia la dat
de 30.10.2007:autoturismul cu cod VIN
UU1LSDJWCxxxxxxxx nu face parte din
lista de autoturisme aflate in stoc Dacia la data de
30.10.2007 si, ca atare, nu se incadreaza acestei oferte.
Lista autoturismelor participante la aceasta promotie
se afla la dispozitia retelei de agenti autorizati Dacia.Last edited by mdi_pro; 5 December 2007, 22:19.
Comment
-
@costeco: Nu se poate descifra nimic si vedea cand a fost facuta masina. Doar luna in care s-a fabricat poti s-o aflii.
Comment
Comment