Dimensiuni Difuzoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimensiuni Difuzoare

Am achzitionat si eu de cateva saptamani un logan ambiance 1.4,fiind doar cu firele trase pt instalatia audio, as vrea sa pun si restu pt a asculta muzica, dar as avea nevoie de putin ajutor, nu stiu ce dimensiuni tre sa aiba difuzoarele pt usile din fata si nu stiu cum se numeste mufa de conectare a mp3-ului. Multumesc anticipat!

S-a mai scris, mufa este ISO, difuzoarele 13 cm.

Comment

Pe fata intra perfect difuri de 16,5 cm cu inel de MDF sau inel de opel CORSA de fata. Pe spate poti pune ovale sau tot de 16,5. Eu personal iti recomand kiker
      sigpic

Comment

dimensiunea difuzoarelor originale este de 13 cm...dar intra si de 16 daca insisti....spor la treaba.
        TAXI M2O

Comment

Bine ca te-ai trezit si tu sa raspunzi. Crezi ca in jumatate de an nu si-a rezolvat treaba???
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

pai parca numai el vrea sa-si puna difuzoare la masina?.

Comment

pe spate intra difuzoare de 16 fara sa mai decupez?

Comment

intra perfect..doar sa nu mai pui suportii de la dacia.le prinzi direct pe tabla.
                Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                sigpic

Comment

Originally posted by chelull View Post
                  intra perfect..doar sa nu mai pui suportii de la dacia.le prinzi direct pe tabla.
                  poti sa pui niste poze? sa-mi dau seama ...

Comment

Depinde si ce difuzoare de 16, eu am avut Blaupunk de 16 si nu s-au potrivit .
                    sigpic

Comment

pentru difuzoare ovale ( pentru spate ) trebuie neaprat taiata tabla , asa-i ?
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Daca poti confectiona inele adaptoare ovale dupa marimea interioara de suprapunere al difuzorului si sa-l montez cu ajutorul lor, ar fi mai elegant !

Comment

eu am JVC de 16 si merg perfect.si am si un tovarasi care are niste JBL de 16.5 si se potrivesc si acelea.
                          Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google