taie cu o panza de bonfaier in doua si ara sa iasa, eu asa am procedat si nici n-am fortat maneta
se poate schimba nuca de la schimbator???
Collapse
X
-
-
Originally posted by LmtdEdition View Postmi-am cumparat si eu acum o saptamana o maciulie de prestige ...dar nu pot sa o schimb k nu iese deloc ce-a veche ...imi puteti da si mi-e o sugestie va rog ?
Comment
-
Comment
-
dak o tai pe ce-a veche nu trebuie sa mai fac nici o modificare ca sa pun noua maciulie? ...PS : nu este de prestige ...este de sandero maciulia
Comment
-
nu imi zicie si mie cum sa procedez k mi-e frik k dak o tai pe ce-a veche sa nu se miste cand schimb vitezele va multumesc
Comment
-
cum sa fac sa scot si eu maciulia ce-a veche? ...ma tot chinui de 2 luni si nu am reusit sa o schimb ...adica as putea sa o tai dar nu vreau (vreau sa o scot intreaga) ...daca ma duc la un service ma rezolva?
Comment
-
degeaba ...mi-am rupt mainile si tot nu iese :-j
spuneti-mi si mie cum sa fac ...inafara sa o tai( vreau sa o scot intreaga), sau sa rasucesc de ea( nu iese, am incercat de multe ori )
Comment
-
in primul rand trebuie sa fii pregatit fizic si psihic, pentru ca acea "maciulie" iese foarte foarte greu! (cel putin la ph2). mie mi-a luat aprox 15-20 min!...
sfatul meu ar fi sa folositi o carpa sau orice alt material textil, pentru o mai buna aderenta.
ideea este ca trebuie sa-i faceti un pic de joc stanga-dreapta si sa trageti cu putere in sus.
nu are ce sa se strice si in nici un caz nu e nevoie sa taiati maciulia, asa cum am vazut ca s-a mai scris pe aici.
va urez spor la treaba si muuulta rabdare!!!Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
Comment