Innegrire Faruri... Cum?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Innegrire Faruri... Cum?

Salutare. Am gasit pe alt forum o lucrare interesanta, si anume "afumarea" unor parti din oglinda farului. Eu am xenon si nu cred ca o sa ma afecteze prea tare. Ce anume trebuie sa vopsesc sa arate asa? Eu ma gandeam la partea de jos a oglinzii...exact la in pozele de mai jos...
    Attached Files
    I My Honda !

Si m-am gandit mai demult la treaba asta. Probabil ca prin vospire ar merge treaba. Singura chestie e ca imi e putin teama sa nu stric ceva. Multa bafta!
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

se desface geamul farului , se smirgheluieste partea de jos cu smighel fin , se degreseaza si apoi se vopseste cu vopsea neagra rezistenta la temperaturi ridicate. Se lipeste geamul la loc si gata !
      Totusi, cred ca intr-un fel sau altul , innegrirea farului pe interior afecteaza intr-un fel luminozitatea. Daca avea farul lupa ( cum e la mine) mergea fara probleme...
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

m-am uitat atent aseara si de la chestia de metal de la xenon , lumina nu ajunge deloc pe partea aceea a oglinzii...
        Cam pe unde as putea gasi vopsea rezistenta la temperaturi ridicate?
        I My Honda !

Comment

Si pentru ce sa faci treaba asta?Ce avantaje sunt?sau doar pentru look?
          sigpic

Comment

doar ptr look.
            Eu folosesc de la duplicolor o vopsea neagra cu care dau pe etrieri. Tot pe aceea am folosit-o si la vopsirea farurilor pe interior si nu s-a exfoliat ..
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

sper sa puneti niste poze dupa ce le vopsiti sa vad si eu cum arata...

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                Si pentru ce sa faci treaba asta?Ce avantaje sunt?sau doar pentru look?
                Doar pentru look... O sa caut vopsea si ma apuc de treaba...am ceva retineri dar deh...
                I My Honda !

Comment

vrem poze cu farurile
                  Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

pentru cine n-a inteles e vorba de vopsiea cu negru a partii de jos a oglinzii.
                    Attached Files
                    I My Honda !

Comment

o sa ai mare buba cu desfacerea sticlei de la faruri. trebuie incalzite, fie intr-un cuptor la o anumita temperatura, fie cu o pompa de aer cald

Comment

asta e clar..! daca m-au chinuit pe mine farurile mele..dapoi cele originale... Iti bati copii cu parul de 14"
                        sigpic

Comment

Deja ma speriarati )
                          O sa iau unele de la dezmembrari sa le fac. Nu sunt sigur nici daca o sa vina frumos...
                          I My Honda !

Comment

in functie de cat de vechi farul (mai exact cat de coapta e sticla de la stat in soare) se poarte sparge mai usor sau mai greu ... ideea e sa ai o pereche de faruri de la dezmembrari prin apropiere

Comment

Dupa calculele mele cam asa ar trebui sa arate dupa lucrare.
                              Attached Files
                              I My Honda !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google