Salutare. Am gasit pe alt forum o lucrare interesanta, si anume "afumarea" unor parti din oglinda farului. Eu am xenon si nu cred ca o sa ma afecteze prea tare. Ce anume trebuie sa vopsesc sa arate asa? Eu ma gandeam la partea de jos a oglinzii...exact la in pozele de mai jos...
Innegrire Faruri... Cum?
Collapse
X
-
se desface geamul farului , se smirgheluieste partea de jos cu smighel fin , se degreseaza si apoi se vopseste cu vopsea neagra rezistenta la temperaturi ridicate. Se lipeste geamul la loc si gata !
Totusi, cred ca intr-un fel sau altul , innegrirea farului pe interior afecteaza intr-un fel luminozitatea. Daca avea farul lupa ( cum e la mine) mergea fara probleme...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
doar ptr look.
Eu folosesc de la duplicolor o vopsea neagra cu care dau pe etrieri. Tot pe aceea am folosit-o si la vopsirea farurilor pe interior si nu s-a exfoliat ..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
pentru cine n-a inteles e vorba de vopsiea cu negru a partii de jos a oglinzii.Attached FilesI My Honda !
Comment
-
o sa ai mare buba cu desfacerea sticlei de la faruri. trebuie incalzite, fie intr-un cuptor la o anumita temperatura, fie cu o pompa de aer cald
Comment
-
in functie de cat de vechi farul (mai exact cat de coapta e sticla de la stat in soare) se poarte sparge mai usor sau mai greu ... ideea e sa ai o pereche de faruri de la dezmembrari prin apropiere
Comment
-
Dupa calculele mele cam asa ar trebui sa arate dupa lucrare.Attached FilesI My Honda !
Comment
Comment