cel mai frumos arata cu lupe bagate in far stock cu bixenon si angel eyes si vopsita tpata sticla farului in negru sau mai simplu folie fumurie pe faruri dar nu se mai vee asa bn
Innegrire Faruri... Cum?
Collapse
X
-
-
dar nu se vopseste sticla, se vopseste oglinda farului !
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Poststicla farului am auzit ca se da jos daca bagi faru intr-o galeata de apa fierbinte si cu surubelnita usor pe marginisigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
prietenas, puteti sa incercati muult si bine cu cutterul ... nu o sa reusiti !
Vorbesc din propria experienta, nu din auzite ... asa am zis si eu acum 1 an cand am luat lupele ca desfac farul cu fheo-ul si cu cutter-ul, pana nu am luat un pistol cu aer cald industrial nu le-am desfacut .
Cel mai bine luati inainte un far cu cleme rupte, crapat etc original (neaparat original) si incercati pe ala sa vedeti daca il puteti desface . Daca il spargeti macar sa nu spargeti un far bun.
Eu unul asa am facut
Comment
-
am inteles ideea, dar acuma depinde de far ... daca nu era original este si normal sa se desfaca mai repede !
Comment
-
orice far merge asa mai putin ala de logan, ca nu are mastic ca masinile normale pe care il incalzesti si pui la loc.ce ai vazut acolo e valabila pentru orice masina mai putin renault-dacia..masticu pe care ti l da in kitu de lupe merge asasigpic
Comment
-
Stiu ca nu sa mai scris de 1an de zile aici dar am si eu o nelamurire.Urmeaza sa'mi montez lupe in far si a'si vrea sa le vopsesc negre farurile.Intrebarea mea este urmatoarea.Va tine vopseaua fara plastic primer ? Tin sa precizez ca voi da cu smilgher nu voi lasa suprafata lucioasa.Si inca o intrebare ar fii daca e bun grund la spray pt metal in loc de plastic primer,pt ca nu ma lasa inima sa dau 35 lei pt 2 fasuri cat am eu nevoie..
Comment
-
s-a mai discutat despre faruri si despre desfacerea sticlei,nu stiu cum au reusit unii sa le desfaca cu cutterul dupa ce le-au bagat in cuptor...eu am incercat nu a mers,cu un pistol cu aer cald a mers si cu o surubelnita lata ,lunga...m-am chinuit la primul...la al 2 lea a fost mai usor ,capatasem experienta,grija mare insa cand puneti la loc sticlele ,sa puneti suficient silicon sa nu abureasca dupa...sporuri
Comment
Comment