Innegrire Faruri... Cum?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum am mai scris intr-un post am cumparat un far nou,presupun turcesc si intr-o luna deja se curatase lupa de argintiu,si asa ca am pus geamul nou,pe farul vechi cu lupa buna,nu e chiar asa de spaima sa desfaci farurile,eu cu un cutit de bucatarie cu lama lata si subtirica l-am desfacut incet,putin cu putin si iese fara probleme,dupa lipit la loc cu silicon universal.

Comment

Hmmm.si nu afecteaza faza scurta?Cel putin oglinda aia are un scop,asa daca o innegresti ce se mai vede?Eu nu o fac,pentru ca am becuri cu tenta albastruie,si albastru ala cel mai bine in oglinda se vede,daca il fac negru,nu se mai vede nimic,poate nici strada nu o mai vad ) :P
      sigpic

Comment

daca tot vreti faruri negre mai bine luati un set de angel ca mai mult de 200 ron nu va costa si le vopsiti linistiti... asa cu farurile stock nu cred ca veti mai avea lumina, acum e treaba voastra ce faceti cu masinile voastre, nu ma bac, eu unul nu mi-as face asa ceva
        http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Oricum daca ai facut neagra oglinda aia e pa faza de drum,poate doar pe faza lunga sa mai vezi ceva,poate doar putin fumurie facuta ca neagra nu mai bate nimic la distanta.PS:doar 200 de ron setu de angel eyes?Asta e pret de criza?
          Last edited by alin2009; 2 July 2009, 11:58.

Comment

Salut!Eu zic ca nu merita efortul la acest tip de faruri..nu prea ai ce sa inegresti la ele...In schimb la PH2 e alta treaba!Alea au rama de jur imprejur ce merge inegrita la fix!Si cred ca se vede super tare daca ai o culoare mai deschisa la masina si face contrast cu farurile!
            sigpic

Comment

Se innegreste doar partea de jos a oglinzii care la mine nu e deloc luminata de becul cu xenon, asa ca nu cred ca ma va afecta prea mult.
              PS: Mi nu imi pla farurile cu angel eyes si prefer sa fac ceva la cele stoc.

Se innegreste doar partea de jos a oglinzii care la mine nu e deloc luminata de becul cu xenon, asa ca nu cred ca ma va afecta prea mult.
              PS: Mi nu imi plac farurile cu angel eyes si prefer sa fac ceva la cele stoc.

PS: Mi nu imi plac farurile cu angel eyes si prefer sa fac ceva la cele stoc.
              Last edited by stefiPJJ; 2 July 2009, 12:22. Reason: Automerged Doublepost
              I My Honda !

Comment

Pai nu e luminata la faza scurta,dar la lunga este...
                sigpic

Comment

stefi_sezione, ai mai facut ceva cu farurile ?
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

Da. Am reusit sa sparg un geam.
                    caut la dezmembrari un far. Va tin la curent.
                    I My Honda !

Comment

pana la urma a reusit cineva sa faca partea de jos a farului neagra?
                      Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.

Comment

Vorba lui Dragman....Voi nu mai folositi si faza lunga???
                        Eu zic ca oglinda de jos are si ea un scop...si daca pe faza scurta nu bate in jos...atunci pe faza lunga sigur bate!!
                        Asa ca poate riscati si vreo amenda la prima oprire cu Garcea!!
                        Eu zic ca arata mai bine fara bec farul.....Altii nu stiu ce sa le faca sa bata mai bine sau mai puternic,,iar voi le innegriti sa nu mai bata deloc...Mai departe...NO COMMENT

Comment

la mine in oras este un logan cu farurile fumurii...cand il prind pe strada am sa ii fac o poza

Comment

Exita folie speciala pentru asa ceva.Cand deschizi farurile folia devine instantaneu transparenta 100%,cand farul este inchis aceasta este neagra.Se gaseste pe ebay dar este foarte scumpa,in jur de 70 euroi pentru 2 faruri, plus transportul.
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Fratilor cum se desface sticla la far??? Va rog cineva sa posteze un tutorial, ca vreau sa-mi pun angelsi in far stock si nu stiu exact cum sa procedez la scos sticla. Multam anticipat....
                              VA ASTEPTAM PE LA NOI!!!
                              sigpic

Comment

trebuie gasita o varianta de a incalzi plasticul de pe langa far tot odata pentru a se putea detasa...
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google