Marker de vopsea facut la culoare 100 la 100 si cu lac inauntru si dat cu finete,nu prea mult ingrosat si dupa polishat eventual cu masina ca sa iasa ceva,ca altfel se vede mai urat decat zgarietura.
UN DRAC Mi-a Zgaraiat Masina !
Collapse
X
-
nu ai dreptate...markerul meu(chiar daca scria pe el culoarea exacta a masinii) nu este la fel cand se usuca cu restul masinii...dar gandeste-te...cum arata pe orice masina cu exceptia celor albe sau deschise la culoare o dunga lunga alba....
Daca aplici vopsea din marker sau din orice alta sursa cu ceva ff subtire..chiar mai subtire decat latimea zgarieturii ai toate sansele sa fie ok....adica si la mine daca ma uit acolo ptr ca stiu unde e zgarietura..o vad (nu se poate repara perfect) dar daca treci tu pe langa masina mea...nu ai sa iti dai seama de zgarietura..doar daca o cauti atent.
Deci mai bine o repari decat sa o lasi alba...e mai bine.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Eu in afara de portiera spate si plafon am vopsit toata masina din cauza la prostii care nu au ce sa faca bine ca am casco ca daca nu plateam de vorbeam singur.... si degeaba ca nu ii prinzi cand o zgarie ca nu poti fi tot timpul cu ochii pe masina.
Comment
-
ideal ar fi sa ai si martori...ti-am zis...mai astept cateva luni..si organizez flagrant.
La mine mereu sa intamplat f repede...
deci cineva trece mereu exact cand las masina afara...posibil chiar vecin...pacat ca il stiu si cred ca e om bun...dar vom vedea...
oricum...am sa il prind si...dupa am sa va povestesc..dar acum asteptam...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
salutare
vin si eu cu o imagine faina o zgarietura..si va cer o parere ce credeti cat ar fi reparatia daca o platesc cash, eu as vrea sa o retusez Adi OradeaAttached Files
Comment
-
nu pot sa imi dau seama de latimea zgarieturii... trebuie sa cauti ceva cu care sa bagi vopsea de culoare in adincime..exact atat cat sa stea un pic bombata in 'groapa' noua vopsea...la mine se vede doar daca cauti sau te uiti bine in zona aia...se vede..dar nu din toate unghiurile , daca nu e adanca incearca cu polish ..dar sa fie foarte cald afaraUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
@adyxzz:Pai tie iti raspunsesem,cauti o pasta pentru zagrieturi,eu am gasit una la culoare,T-cut am dat aprox 15 ron pe ea,isi face treaba acopera zgarietura ff bine mai ales daca e la culoare,important e sa nu insisti ca sa nu ajunga la grund,e puternica,si dupa, putin polish.La plastic nu prea ai ce sa-i faci decat tot ceva gen polish sau schimbat tot bandoul cum ti-am zis,dar nu-i vad rostul.
Comment
Comment