Limita Masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am doua accidente auto unul in ziua de paste in 1994 era intr-o duminica , al doilea la aproape 10 ani diferenta ca pasager de ocazie la un papuc . la primul am sofat eu fara permis si am facut o masina praf , la al doilea conducea cica un sofer profesionist sofer de autobuz care nu stiu ce a vrut sa faca . asa ca am vazut cerul si pamantul de cateva ori in 2-3 secunde de doua ori in viata . in 1994 aveam 18 ani iar acum am 33 si am permis doar de un an jumate si peste 15000 km . am condus o berlina , un sandero nou iar acum am un logan (am vandut sandelu nu mai puteam duce ratele la banca ) nu sunt adeptul vitezei aiurea pe traseu merg in limitele admise de lege dar vroiam sa aflu de la voi : legea permite o viteza , masina oare permite si ea acea viteza , pentru ca acum merg cu doi copii minori in masina si vreau mereu sa ajung sanatos acasa . multumesc pentru informatiile oferite care poate erau interesante pentru noi toti pentru ca nu toti avem aceeasi experienta de viata .

Comment

Drum bun tataie, si ia-o incet, mai ales cu experienta ta si cu doi copii in masina. Lasa-i pe altii sa testeze limitele masinii...

Comment

nu recomandam asemena experrimente cu loganu si mai ales 1.4 )
        sigpic

Comment

daca respecti limitele de viteza impuse de lege...+ ai mereu viteza adecvata conditiilor de drum + ai ochii in 4...sar putea sa nu patesti nimic din vina ta never ever.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mare atentie si cand iesiti de pe asfalt pe un drum cu pietris...eu am patit-o...la ~30km/h de pe asfalt am intrat pe un drum de tara cu pietris si am scapat-o foarte usor.m-am oprit la 2 cm intre oglinda si o fantana.m-a salvat o portine de asfalt de langa fantama ca altfel o loveam direct in stalpul acela dintre usi.am avut si eu un moment de prostie.numai bine.

Comment

doar crististreulea nu si-a terminat gumele degeaba...
              aici filmuletul cu limitele de franare a loganului nonABS
              Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Eu am condus cu 70 km/h maxim si asta pe drum de tzara dar neasfaltat drum drept... masina s`a comportat OK zic eu ... dar nu cred ca o sa mai incerc asa ceva prea des ... un drum cum l`am facut ... adica am schimbat numa in 3000 de ture dar accelerat (la 70 tot mai acceleram dar nu mai aveam drum drept) si luat curbele cu 40 - 50km/h ... mai ales ca eu nu am nici carnet (am 14 ani) dar tata mi`a zis sa o calc si am facut ce a zis el ... ;)

Stiu ca masina putea mai mult dar mai intai trebuie schimbate cauciucurile ( Debita 185/65 R15 ) sunt tocite si vreau unele pe 205 ;) pt mai multa stabilitate si aderenta

Comment

Daca nu ai mers cu 150 la ora pe drum de tara tot degeaba. Nu esti tru.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

) pai drumul era super bun ... adica era ca in palma ... daca nu ma credeti asta e ... stiu ca acu era la 70 cand am pus frana ... si era lat adica aveau loc 2 masini lejer ... deh a fost campanie si primaru a promis ca asfalteaza si e mai ieftin sa pregatesti pt asfaltare decat sa asfaltezi ...

P.S nu mai vreau sa incerc asa ceva pana nu o sa iau carnetu sa ma bag pe drum asfaltat ... oricum ala a fost cel mai "agresiv" drum al meu cu masina ...
                    Last edited by NPoWer; 6 July 2009, 23:53.

Comment

Eu am facut cateva drumuri de Italia-Romania cu mcv-ul si pot sa zic ca e o masina destul de stabila,daca e incarcata stabilitatea mai ales in curbe scade destul de mult, dar daca se merge normal si fara figuri si alte fite masina se comporta bine.

Comment

orice masina daca se merge normal cu ea e stabila.

Comment

Saraca, masina a lui Cristi....Daca ar avea gura sa strige,cred ca ar urla la cate a patimit saraca de ea.
                          La cate teste,tutoriale cu montat/demontat,frane ,etc...
                          Oare cate o mai putea sa duca?

Comment

duce orice pana la dauna totala pt aia, trebuie alt sofer :p
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

La inceput , dupa ce mi-am cumparat masina am mers cu ea pe DN dinspre Metro spre Baicoi pe o ploaie torentiala chiar furtuna ... mergeam linistit cu 80 dar am facut o depasire cu 110.. n-o sa mai fac asa cv in viatza mea tinand cont k a aparut acvaplanarea si cauciucurile spate sunt tocite ...viteza max 160km/h tot pe DN1 (5 persoane in masina)... in rest am taiat curbe cu 120... totul e sa simti masina , sa deveniti un intreg si o sa-ti dai seama care sunt limitele masinii sau ale tale ... totul e sa o faci treptat... si constient ... bafta ;)
                              Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

Toate autovehiculele si mici si mari si 4X4,8X4,16X4,16X16 ,etc...au o limita!
                                Dar limita noastra(a soferului),care este?
                                Cand ne dam noi seama cand trebuie sa ne oprim la timp ca sa evitam o tragedie?
                                Aici este marea intrebare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google