Cricul Masinii Defect( Din Fabrica ).

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cricul Masinii Defect( Din Fabrica ).

Am deschis acest thread pentru a vedea ce se poate face cu un cric pentru ridicarea masinii ,ne utilizat pana acum deloc.Masina a fost cumparata in 2006. 02. 28 .Cricul a fost vizualizat la locul lui dar nu a fost folosit deloc,si acum surprizaa,am avut nevoie de el , si nu la-m putut deschide,e stramb din cele doua capete unde vin prinse cu suruburi, si acel fluture unde vine bagata (coarba) cheia de cric ,cu surubul ce acctioneaza ridicarea si coborarea masinii.Cricul e de tipul vechi ,asemanator cu cel de la dacia veche.Astept pareri de remediere sau variante .Multumesc.

Cricul masinii e cam stift de la bun inceput si e mai bine sa nu ai nevoie de el. Presupun ca masina nu mai are garantie, asa ca singura chestie pe care o poti face e sa-ti iei unul nou (daca ai loc la roata de rezerva, ia-ti unul hidraulic de 2 t).
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

N-ai ce face, ramai cu paguba.
      Eu spre exemplu m-am ales cu extinctorul gol (nu l-am verificat la primirea masinii).

Comment

Suna rapid la vocea clientului si povesteste-le ce ai patit. Cele mai multe Logan-uri au avut nevoie de inlocuirea cricului unde le-au fost inlocuite cu altele mai rezistente.

Comment

A fost cumva si o "serie" de schimbare ,rechemare in service pentru "actiunea cricul "?ceva de genul:ceara ,centura ,instalatia electrica,...!

Comment

da primele serii au avut probleme cu cricul dar stiam ca in 2004
            orcum pune o poza ca mai facut curios
            de obicei cele boua placute,urechi sunt putin cracanate [nu ca la vechea dacie unde erau drepte] pentru a scoate usor coarba iar pentru a invirtii axul trebuie ca , coarba sa fie putin presata in cric
            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Am postat aici fiindca nu am gasit un thread mai potrivit.
              Va rog daca stie cineva sa-mi spuna cum sa fac sa demontez tija aceea filetata cu piulita ce tine cricul pe peretele portbagajului. Multumesc.
              Attached Files
              Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

reomand cric de passat sau golf. e mic, usor, si mult mai fortos ca astea de Logan..

Comment

Asta am si facut, dar am ramas cu boltul acela filetat si arata urat,nu stiu cum sa-l dau jos daca stie cineva sa-mi spuna si mie.(vezi foto.)Multumesc.
                  Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Am reusit sa scot piesa. Pentru cine e interesat cum se scoate sunt doua metode:
                    1.Se apasa axul acela filetat si in acelas timp se roteste plasticul patrat de pe mocheta la 90de grade.
                    2.Se desface mocheta si cu o cheie fixa potrivita se invirte plasticul de dupa tabla in care sta la 90 de grade.
                    NUmai bine!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google