If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna tuturor ! Am si eu un logan Laureate 1.6 MPI an 2005 si am doua probleme :
1.cand inchid sau deschid masina din telecomanda avariile nu se mai aprind
2.uneori luminile din cele 3 rotite pt caldura nu se aprind.
Ma poate ajuta cineva ?Va rog frumos.
1. Avariile nu se aprind daca este o usa intredeschisa nici cand se deschid usile nici cand se inchid din telecomanda. Verifica deasemenea si contactorii de la usi (toate cele 4) si cel din portbagaj.
2. Desfa panoul de climatizare da jos becul curata contactele si schimba si becul (ii maxim 2 lei unu nou)
Sau poate sa fie arsa siguranta de la inchiderea centralizata,cel pentru semnalizari.Ai cumva alarma?Verifica sigurantele de la alarma.Eu asa am patit nu se mai aprindeau semnalizarile si buba a fost de la sigurantele alarmei.
Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
eu in locul tau as urmari putin firele de prin 'cutiute' nu ma pricep..dar cu siguranta e tot problema de contact imperfect...si e la legatura intre inchidere si becuri...din moment ce usile se incuie si descuie in continuare.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment