Montare Boxe&statie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Boxe&statie

Salut si bine v-am gasit...am si eu un logan model 1,6 din 2009 31 aprilie model Preferance culoare gri comet...din fabrica a venit doar cu 2 boxe pe fata si a-si dori sa imi montez inca 2 boxe pe spate si statia(le am de vreo 4-5 luni)

Boxele sunt urmatoarele:

SONY XPLOD XS-F6947R
    Pic--->
    - peak power 330w
    - Putere 80 W RMS
    - Diametru 16 x 23 cm
    - Numar cai: 4
    - Sensibilitate 93 dB/W/m
    - Raspuns in frecventa 25 Hz - 32 kHz

Acum a-si dori sa va intreb ... se pot monta fara sa se decupeze in spate?
    Si cat m-ar costa la serviceul dacia sa imi monteze statia si boxele?
    Last edited by Cezar; 13 July 2009, 02:05.

va trebui decupat din tabla, eu am pus de 17, rotunde si a trebuit sa fac numai alte gauri pentru suruburi.
    Attached Files

Comment

Originally posted by Urs View Post
      va trebui decupat din tabla, eu am pus de 17, rotunde si a trebuit sa fac numai alte gauri pentru suruburi.
      deci sigur trebuie taiata?

Comment

Nu trebe taiat din tabla daca pui difuri rotunde de 16-17 cm.
        Iti trebuie numai niste inele adaptoare (care vin sub difuzor) si gata. Doar alte gauri tre' sa dai

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
          Nu trebe taiat din tabla daca pui difuri rotunde de 16-17 cm.
          Iti trebuie numai niste inele adaptoare (care vin sub difuzor) si gata. Doar alte gauri tre' sa dai
          octaviane uite-te 1 min la modelul acesta de boxe: SONY XPLOD XS-F6947R

ele sun ovale...am citit aici pe forum si au scris ca nu trebuie taiat doar adaugate niste inele adaptoare de care ai spus si tu m-ai devreme...

am fost am intrebat la dacia service cat m-ar costa montarea lor pe spate si statia si au spus ca in jur d 110 lei fiindca dureaza 2 ore iar manoperea eeste de 55 lei/h... mi se pare enorm dar voi ce parere aveti?

Comment

Manopera e scumpa, ca doar e la reprezentanta (cauta un mester privat).
            La ovale 16X23 eu stiu ca trebe taiat din tabla.
            Daca si-a pus careva d-astea ovale si nu a taiat din tabla, e bine sa puna si o poza.

Pune (nu stiu cum o sa le pui pe astea ovale din cauza centurii) rotunde de 16-17 cm , ceva de calitate la 80W pe rms.

PS: stai ca acum vad ca ai difurile ovale cumparate.
            Mmmmm...

Comment

Ceva de genul http://www.loganclub.ro/forum/attach...9&d=1179380013 poate?

Comment

Nu poate, sigur! ))
                Acum...ajuta omu pana la capat )

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                  Nu poate, sigur! ))
                  Acum...ajuta omu pana la capat )
                  ma duc pana la masina sa vad daca se pot aseza de centura pff...

Comment

Pai, se pot monta difuri ovale si in cazul in care ai cea de a 3-a centura. Trebuie sa faci un distantier din mdf,ori la un atelier care monteaza boxe, ori la o tamplarie, ideal ar fi sa fie mdf mai mare de 22 mm grosime. Trebuie largite un pic gaurile originale, aici depinde cit e de mare magnetul la ovale si de grosimea mdf-ului pe care il folosesti ca distantier.
                    Ideal ar fi sa prinzi inelul de mdf de caroserie si separat difuzorul de inel dar se poate ca la mine direct difuzorul prins prein mdf de tabla.
                    Cind desfaci tapiteria de sub luneta o sa vezi niste intarituri pe tablierul de care prinzi boxele.
                    Aici e un pic problema pt ca o sa trebuiasca sa pilesti ( citeste tai) din inelul de mdf ca sa culce drept si peste intariturile alea.
                    Daca te-am bagat un pic in ceata si nu te descurci o sa incerc sa fac niste poze sa-ti dai seama de ce vb.

Comment

ma duc maine cica la un "meserias" ... mi l-a recomandat tatal meu acum sa vedem ce reusesc sa fac cu omul acela sper sa nu pierd garantia

Deci asa ceva doar la Lascar Service Petrosani se poate intampla...

Am fost azi la baieti sa vorbesc sa-mi monteze si mie statia si boxele....

Surpriza cand am ajuns...domnul electrician statea rezemat pe o masuta cu mainile in sold, plictisit de mama focului...il intreb cu cine pot sa vorbesc ptr montarea statiei si boxelor iar el imi raspunde ca el este ptr asa ceva dar nu vrea sa se bage sa mi le monteze fiindca nu-si asuma anumite riscuri la montarea statiei cica...

Bun deci aici sa zicem ca l-am inteles ma intreaba de boxe de ce dimensiuni sunt...cand i-am spus ca ovale si de 16 a zis ca nu se pot monta si nici nu poate taia din STRUCTURA MASINII...

Cand l-am intrebat eu ce fac cu ele? A zis Vinde-le sau ARUNCALE...am ramas fara cuvinte inca un cuvant in plus si ii saream in gat...

Acum eu ce ar trebui sa fac?

Originally posted by Miky 48 View Post
                      Pai, se pot monta difuri ovale si in cazul in care ai cea de a 3-a centura. Trebuie sa faci un distantier din mdf,ori la un atelier care monteaza boxe, ori la o tamplarie, ideal ar fi sa fie mdf mai mare de 22 mm grosime. Trebuie largite un pic gaurile originale, aici depinde cit e de mare magnetul la ovale si de grosimea mdf-ului pe care il folosesti ca distantier.
                      Ideal ar fi sa prinzi inelul de mdf de caroserie si separat difuzorul de inel dar se poate ca la mine direct difuzorul prins prein mdf de tabla.
                      Cind desfaci tapiteria de sub luneta o sa vezi niste intarituri pe tablierul de care prinzi boxele.
                      Aici e un pic problema pt ca o sa trebuiasca sa pilesti ( citeste tai) din inelul de mdf ca sa culce drept si peste intariturile alea.
                      Daca te-am bagat un pic in ceata si nu te descurci o sa incerc sa fac niste poze sa-ti dai seama de ce vb.
                      poti sa imi faci niste poze sa ii arat la mecanic ca ma duc maine la alt mecanic fiindca cei de la reprezentanta...sunt de jale....

si m-ai am o intrebare... dak pun distantier dintr-acela nu se strica calitatea sunetului ramane la fel?
                      Last edited by Ciprian18; 14 July 2009, 15:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salutare,imi cer scuze daca a mai fost pusa aceasta intrebare dar am si eu un logan preference din 2007 si am doar 2 boxe fata cu care a venit din fabrica.intrebarea este daca stie cineva se mai pot pune inca 2 boxe si pe spate la radio cd -ul blaupunkt original???si dak da ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum se procedeaza,eventual si ceva poze,cum se poate scoate radio cd-ul afara,ce mufe imi trebe,si pe unde vin bagate???mentionez c a vreau sa pun pe spate aceleasi boxe ca cele originale!!!!Va multumesc!!!!

Comment

saluatre ,chiar nimeni nu vrea sa ma ajute si pe mine!!!!???????Numai Bine!!!!

Comment

salut

teoretic ar trebui sa mearga sa mai legi 2 boxe la cd ai incercat sal scoti sa te uiti in spate sa vezi ce iesiri mai ai?
                            HD-87-DLR

Comment

ia legatura cu gabibv de la logan club brasov si te rzolva.
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google